LASTİK İŞ

İŞERİ “NEDEN ERKEN SEÇİM CEVABINI AKP'LİLER VEREMİYOR”

Asayiş 03.05.2018 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ “NEDEN ERKEN SEÇİM CEVABINI AKP'LİLER VEREMİYOR”

CHP İlçe Başkanı İsmet işeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantıya katılan eski CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubay, Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Başkan İşeri “ Biz erken seçim nedenini biliyoruz ama hiç bir AKP'li neden erken seçimim cevabını veremiyor. Yoksulluk yolsuzluk ve yasaklar üzerine iktidar olan bunları binimun seviyeye indireceğini seçim bildirgelerinde ifade eden AKP malesef 15 yıllık döneminde yoksulluk sınırı üç kat artmış. Yolsuzluk kat kat artmış ve Ülke yasaklı ülkeler arasında dünya sıralamalarında en alta inmiştir”dedi.

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri 24 Haziran Erken Genel seçimlerine erken yıldırım  seçim olarak değerlendirdi. Başkan işeri “Ülke çok ani bir erken yerel seçim beklentisi içerisindeyken çok ani bir erken genel seçimde demek mümkün değil bir yıldırım seçim baskın seçimle karşı karşıyayız. Biz erken seçim nedenini biliyoruz ama hiç bir AKP'li  neden erken seçimim cevabını veremiyor. Yoksulluk yolsuzluk ve yasaklar üzerine iktidar olan bunları binimun seviyeye indireceğini seçim bildirgelerinde ifade eden AKP maalesef 15 yıllık döneminde yoksulluk sınırı üç kat artmış. Yolsuzluk kat kat artmış ve Ülke yasaklı ülkeler arasında dünya sıralamalarında basın özgürlüğü açısından insanların memnuniyet sınıflandırması açısından yüz seksen yüz doksan ülke arasında oldukça son sıralara gerileyen her açıdan tökezleyen bir ülke yönetimi ile karşı karşıyayız. CHP'DE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM İşeri “Böylesine baskın seçimde biz Ana muhalefet partisi olarak bu süreçte çok önemli misyon üstlenmemiz gerekiyordu. Demokrasi adına, Demokrasiye kurulan büyük bir kumpası genel Başkanımızın büyük üstün Liderlik dehası bunu çözdü. Kamuoyunda çok  takdir topladı. İyi partinin seçime girmesi konusunda. CHP bunu çok öncesinde de yapmıştı. Deniz Baykal, yasaklı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması konusunda böyle bir hamle yapmıştı. CHP hiç bir zaman demokratik yarışta hiç kimsenin demokratik özgürlüklerini kısıtlayarak bunu fırsat bilerek yola çıkma anlayışında olmamıştır. Böyle bir partide olmak böyle bir partinin ilçe başkanı olmaktan ötürü çok onurlu ve gururluyum. Genel Başkanımız biz siyasi partimizin ikbal ve menfaat peşinde değiliz. Şuanda Ülkenin normalleşmesi için CHP üzerine düşeni yapmaktadır diyor” şeklinde konuştu. ADAYA ÇILDIRACAKLAR Başkan İşeri “Cuma günü adayımız açıklanacak. Ben İnanıyorum ki hem örgütün hem kamuoyunun diğer ittifak yapacağımız partilerinde onların seçmen kitlesinde de kabul göreceği çok ciddi bir aday. Çıldıracakları zaman çıldırtacak bir adayın çıkacağına inanıyorum. Zor süreçte Hülya hanım adaylığını ilk Gölcük ile paylaşmak istedi. Çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi. GÜZEL BİR GÜNEŞE UYANACAĞIZ Hülya Yolcubay “Çok büyük bir yarışın arifesindeyiz hepimiz. Aynı zamanda çok büyük zaferin arifesindeyiz hepimiz. 16 yıllık en çok kadınların canı yandı. Şehit annelerinin canını yaktı, tacize uğrayan çocukların annelerin canı yanıdı. Bu süreçte analar ağlamasın dediler ama 16 yıl boyunca en çok kadınlar ağladı. En çok kadınlar yok sayıldı. En çok kadınlar üzerinden çirkin siyasetler yapıldı. Kadınların birlikte hareket etmesi çok önemlidir. Türkiye'de kadın olarak siyaset yapmak zordur. Bu süreçte artı bire razıyız. Bu süreçte nasıl bir tane daha Milletvekili çıkarabiliriz onun çalışmasını yapacağız. Listelerde yer almak tabiki onur verici. Ama biz her şartta her koşulda ne olursa olsun bu seçimle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran'dan sonraki sabah çok güzel güneş ile uyanacağız”dedi.  
CHP İlçe Başkanı İsmet işeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Toplantıya katılan eski CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubay, Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Başkan İşeri “ Biz erken seçim nedenini biliyoruz ama hiç bir AKP'li neden erken seçimim cevabını veremiyor. Yoksulluk yolsuzluk ve yasaklar üzerine iktidar olan bunları binimun seviyeye indireceğini seçim bildirgelerinde ifade eden AKP malesef 15 yıllık döneminde yoksulluk sınırı üç kat artmış. Yolsuzluk kat kat artmış ve Ülke yasaklı ülkeler arasında dünya sıralamalarında en alta inmiştir”dedi.

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri 24 Haziran Erken Genel seçimlerine erken yıldırım  seçim olarak değerlendirdi. Başkan işeri “Ülke çok ani bir erken yerel seçim beklentisi içerisindeyken çok ani bir erken genel seçimde demek mümkün değil bir yıldırım seçim baskın seçimle karşı karşıyayız. Biz erken seçim nedenini biliyoruz ama hiç bir AKP'li  neden erken seçimim cevabını veremiyor. Yoksulluk yolsuzluk ve yasaklar üzerine iktidar olan bunları binimun seviyeye indireceğini seçim bildirgelerinde ifade eden AKP maalesef 15 yıllık döneminde yoksulluk sınırı üç kat artmış. Yolsuzluk kat kat artmış ve Ülke yasaklı ülkeler arasında dünya sıralamalarında basın özgürlüğü açısından insanların memnuniyet sınıflandırması açısından yüz seksen yüz doksan ülke arasında oldukça son sıralara gerileyen her açıdan tökezleyen bir ülke yönetimi ile karşı karşıyayız.

CHP'DE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM
İşeri “Böylesine baskın seçimde biz Ana muhalefet partisi olarak bu süreçte çok önemli misyon üstlenmemiz gerekiyordu. Demokrasi adına, Demokrasiye kurulan büyük bir kumpası genel Başkanımızın büyük üstün Liderlik dehası bunu çözdü. Kamuoyunda çok  takdir topladı. İyi partinin seçime girmesi konusunda. CHP bunu çok öncesinde de yapmıştı. Deniz Baykal, yasaklı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması konusunda böyle bir hamle yapmıştı. CHP hiç bir zaman demokratik yarışta hiç kimsenin demokratik özgürlüklerini kısıtlayarak bunu fırsat bilerek yola çıkma anlayışında olmamıştır. Böyle bir partide olmak böyle bir partinin ilçe başkanı olmaktan ötürü çok onurlu ve gururluyum. Genel Başkanımız biz siyasi partimizin ikbal ve menfaat peşinde değiliz. Şuanda Ülkenin normalleşmesi için CHP üzerine düşeni yapmaktadır diyor” şeklinde konuştu.

ADAYA ÇILDIRACAKLAR
Başkan İşeri “Cuma günü adayımız açıklanacak. Ben İnanıyorum ki hem örgütün hem kamuoyunun diğer ittifak yapacağımız partilerinde onların seçmen kitlesinde de kabul göreceği çok ciddi bir aday. Çıldıracakları zaman çıldırtacak bir adayın çıkacağına inanıyorum. Zor süreçte Hülya hanım adaylığını ilk Gölcük ile paylaşmak istedi. Çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

GÜZEL BİR GÜNEŞE UYANACAĞIZ
Hülya Yolcubay “Çok büyük bir yarışın arifesindeyiz hepimiz. Aynı zamanda çok büyük zaferin arifesindeyiz hepimiz. 16 yıllık en çok kadınların canı yandı. Şehit annelerinin canını yaktı, tacize uğrayan çocukların annelerin canı yanıdı. Bu süreçte analar ağlamasın dediler ama 16 yıl boyunca en çok kadınlar ağladı. En çok kadınlar yok sayıldı. En çok kadınlar üzerinden çirkin siyasetler yapıldı. Kadınların birlikte hareket etmesi çok önemlidir. Türkiye'de kadın olarak siyaset yapmak zordur. Bu süreçte artı bire razıyız. Bu süreçte nasıl bir tane daha Milletvekili çıkarabiliriz onun çalışmasını yapacağız. Listelerde yer almak tabiki onur verici. Ama biz her şartta her koşulda ne olursa olsun bu seçimle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran'dan sonraki sabah çok güzel güneş ile uyanacağız”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.