LASTİK İŞ

İŞERİ ‘’ROZETİM TÜRK BAYRAĞI’’

Asayiş 09.02.2019 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ‘’ROZETİM TÜRK BAYRAĞI’’

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri bir süredir sosyal medya üzerinde “İsmet İşeri seçim afişlerinde neden CHP Logosunu kullanmıyor’’ sorularına karşı son noktayı koydu. İşeri “"Rozetim Türk Bayrağı” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri "18 yaşından sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi, 7 yıl İlçe Başkanlığı yapan bir kişinin logosunu merak edenler varsa o logo İsmet İşeri’nin alnının ortasındadır. Şunu herkes iyi bilsin ki sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil herkesin başkanı olacağım” diyerek cevap verdi. "Rozetim Türk Bayrağı” CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “ Ben her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olmakla beraber Gölcük’te yaşayan her kesimin adayı olma sıfatıyla yola çıktım. Gölcük’te ki tüm bileşenlerin adayıyım. Bunun bir genel seçim olmadığını hatırlatmak isterim. Yerel seçimlerde kişiler ön plandadır. Sonra bundan niçin rahatsızlık duyuyorlar ki? Benim partililerim böyle bir rahatsızlığı dile getirmiyor da başkalarının neyine? 18 yaşından sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi, 7 yıl İlçe Başkanlığı yapan bir kişinin logosunu merak edenler varsa o logo İsmet İşeri’nin alnının ortasındadır. Görmek isteyen görür, görmek istemeyen görmez.  Ben zaten herkesin adayı şiarıyla yola çıktım. Şu anki rozetim de Türk Bayrağıdır. O zaman rahatsızlıkları niye?” diyerek merak edilen sorulara cevap verdi.
Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri bir süredir sosyal medya üzerinde “İsmet İşeri seçim afişlerinde neden CHP Logosunu kullanmıyor’’ sorularına karşı son noktayı koydu. İşeri “"Rozetim Türk Bayrağı” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri "18 yaşından sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi, 7 yıl İlçe Başkanlığı yapan bir kişinin logosunu merak edenler varsa o logo İsmet İşeri’nin alnının ortasındadır. Şunu herkes iyi bilsin ki sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil herkesin başkanı olacağım” diyerek cevap verdi.

"Rozetim Türk Bayrağı”
CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, “ Ben her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olmakla beraber Gölcük’te yaşayan her kesimin adayı olma sıfatıyla yola çıktım. Gölcük’te ki tüm bileşenlerin adayıyım. Bunun bir genel seçim olmadığını hatırlatmak isterim. Yerel seçimlerde kişiler ön plandadır. Sonra bundan niçin rahatsızlık duyuyorlar ki? Benim partililerim böyle bir rahatsızlığı dile getirmiyor da başkalarının neyine? 18 yaşından sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi, 7 yıl İlçe Başkanlığı yapan bir kişinin logosunu merak edenler varsa o logo İsmet İşeri’nin alnının ortasındadır. Görmek isteyen görür, görmek istemeyen görmez.  Ben zaten herkesin adayı şiarıyla yola çıktım. Şu anki rozetim de Türk Bayrağıdır. O zaman rahatsızlıkları niye?” diyerek merak edilen sorulara cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.