İŞERİ ''SAĞLIK ÇALIŞANLARI ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYOR''

Gündem 13.03.2018 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''SAĞLIK ÇALIŞANLARI ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYOR''

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 14 Mart Tıp bayramını kutladı. Başkan İşeri “Çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır” dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 14 Mart Tıp bayramını kutladı. Başkan İşeri “Çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır. Sağlığın ticarileştirildiği, hastanın müşteri haline getirdiği günümüzde, birçok hak kısıtlamasıyla karşı karşıya bulunan başta doktorlarımız olmak üzere, her seviyedeki Tıp mensupları ve sağlık çalışanları insanca yaşamı, demokrasiyi, özgürlükleri en çok hak eden meslek gruplarımızın başında gelmektedir. Sorunları da Türkiyemizin temel sorunlarıdır.  Doktorlarımız, sağlık dünyasının vefakar ve cefakar  yiğit çalışanlarıdır. hem canların acısını dindirmek, hem de Türkiye'nin demokrasi, özgürlük, örgütlenme ve bilimsel alanda atması gereken adımları atmak, attırmak için mücadelelerini sürdürmektedir. Biliyoruz ki, en değerli varlığımız insandır, candır. Acılarımızı dindiren, canları sağlıklarına kavuşturmak için ellerinden gelen her çabayı gösteren,  sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirildiği bir Türkiye umuduyla ,tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlu olsun..
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 14 Mart Tıp bayramını kutladı. Başkan İşeri “Çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır” dedi.
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri 14 Mart Tıp bayramını kutladı. Başkan İşeri “Çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır. Sağlığın ticarileştirildiği, hastanın müşteri haline getirdiği günümüzde, birçok hak kısıtlamasıyla karşı karşıya bulunan başta doktorlarımız olmak üzere, her seviyedeki Tıp mensupları ve sağlık çalışanları insanca yaşamı, demokrasiyi, özgürlükleri en çok hak eden meslek gruplarımızın başında gelmektedir. Sorunları da Türkiyemizin temel sorunlarıdır. 
Doktorlarımız, sağlık dünyasının vefakar ve cefakar  yiğit çalışanlarıdır. hem canların acısını dindirmek, hem de Türkiye'nin demokrasi, özgürlük, örgütlenme ve bilimsel alanda atması gereken adımları atmak, attırmak için mücadelelerini sürdürmektedir. Biliyoruz ki, en değerli varlığımız insandır, candır. Acılarımızı dindiren, canları sağlıklarına kavuşturmak için ellerinden gelen her çabayı gösteren,  sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirildiği bir Türkiye umuduyla ,tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlu olsun..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.