İŞERİ “SANATA DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ”

Asayiş 19.01.2019 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ “SANATA DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve parti üyeleri Gölcük Musiki Derneği’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam eden aday İsmet İşeri ve ekibi Gölcük Musiki Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Yaklaşan konserleri için çalışma gerçekleştiren dernek üyelerini dinleyen İşeri, olası başkanlığında bu tarz etkinlikler için daha da güzel ortamlarda çalışma alanlarının sözünü verdi. Dernek Başkanı Vahit Şentuna “Başkan adayımız, ilçe başkan iken de konserlerimize her zaman geldi, bizlere destek verdi. Kısacası içimizden biri, abimiz onun için de bugün bize ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz, inşallah önümüzdeki güzel musiki günlerinde de beraber olurlar” dedi. Sanata verdiğimiz değeri göreceksiniz Dernek üyelerine seslenen İşeri “Sanatsal ve kültürel faaliyetler olsun, bu tarz çalışmaları çok güzel mekanlarda üretmek o yapıya daha da güzellik katar. Gölcük gibi 170 nüfusa haiz, 42 ilden büyük bir ilçede bizim sanatsal ve kültürel faaliyetlerimizin daha da güzel mekanlarda olmasını şahsen arzu ederim. Önceliğimiz böyle etkinliklerin sayısını arttırıp, desteklemek ve halkla buluşturmaktır. Sanata ve sanatçıya vereceğimiz önem çok fazla olacaktır. Kültür ve sanat, bir toplumun değer yargılarını ve ilerlemişliğinin göstergesidir. Büyük önder Atatürk ‘Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz,hatta Reis-i Cumhur olabilirsiniz fakat sanatkar olamazsınız’ diyor. O açıdan yapmış olduğunuz sanatsal çalışmalarınız taktire şayandır. Bundan sonraki süreçte sanatçıya verdiğimiz önemi görüp, yaşayacaksınız “dedi.
CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve parti üyeleri Gölcük Musiki Derneği’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam eden aday İsmet İşeri ve ekibi Gölcük Musiki Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Yaklaşan konserleri için çalışma gerçekleştiren dernek üyelerini dinleyen İşeri, olası başkanlığında bu tarz etkinlikler için daha da güzel ortamlarda çalışma alanlarının sözünü verdi. Dernek Başkanı Vahit Şentuna “Başkan adayımız, ilçe başkan iken de konserlerimize her zaman geldi, bizlere destek verdi. Kısacası içimizden biri, abimiz onun için de bugün bize ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz, inşallah önümüzdeki güzel musiki günlerinde de beraber olurlar” dedi.

Sanata verdiğimiz değeri göreceksiniz

Dernek üyelerine seslenen İşeri “Sanatsal ve kültürel faaliyetler olsun, bu tarz çalışmaları çok güzel mekanlarda üretmek o yapıya daha da güzellik katar. Gölcük gibi 170 nüfusa haiz, 42 ilden büyük bir ilçede bizim sanatsal ve kültürel faaliyetlerimizin daha da güzel mekanlarda olmasını şahsen arzu ederim. Önceliğimiz böyle etkinliklerin sayısını arttırıp, desteklemek ve halkla buluşturmaktır. Sanata ve sanatçıya vereceğimiz önem çok fazla olacaktır. Kültür ve sanat, bir toplumun değer yargılarını ve ilerlemişliğinin göstergesidir. Büyük önder Atatürk ‘Hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz,hatta Reis-i Cumhur olabilirsiniz fakat sanatkar olamazsınız’ diyor. O açıdan yapmış olduğunuz sanatsal çalışmalarınız taktire şayandır. Bundan sonraki süreçte sanatçıya verdiğimiz önemi görüp, yaşayacaksınız “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.