İŞERİ ''SEVİYELİ KURULTAY YAŞADIK''

Asayiş 05.02.2018 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''SEVİYELİ KURULTAY YAŞADIK''

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri için oy verme işlemleri tamamlandı. Seçimde belirlenen 52 parti meclisi içinde Kocaeli’den bir isim yer aldı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 401 oy alarak yeni dönemde de parti meclisine seçilirken ardından eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş 286 oy ile en fazla oyu alan isim oldu, ancak parti meclisi olmaya yetmedi

SEVİYELİ KURULTAY YAŞADIK CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, kurultayı değerlendirdi. İşeri  “Cuma günü akşamından gittik. 3-4 Şubat Kurultay'ı gerçekleştirdik. 3'ünde ilk gün genel başkan adaylarının konuşmaları ve genel başkanlık seçimi yapıldı. 790 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu 447 oy da Muharrem İnce aldı. Netice itibariyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 2 yıl için yeniden Genel Başkan oldu. Ayın 4'ünde Pazar günü 60 kişilik PM üyesinde 8'i bilim kurulu PM seçildi. 5 Yüksek Disiplin Kurlu işlemlerinin nihai safhaya bağlandığı üyelerde seçildi. Yine sevindirici bir olay Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar'ın yeniden PM'ye girmesi biz Kocaeli'yi oldukça sevindirmiş oldu. Yani çok seviyeli bir kurultay yaşadık. Katılım çok yüksekti. 10 bin kişilik kapalı spor salonunun iki katı sayıda dışarıda katılım olduk. Önceki kurultaylara oranla sabahın erken saatlerinde salonun dolması ve o dışarıdaki kalabalığın hakikaten Cumhuriyet Halk partisinin gelecekte tek umut olduğunun göstergesiydi. Genel Başkanımız önemli mesajlar verdi. Ekonomiyle, dış politikayla ve eğitimle ilgili. Şu anda mevcut eksiklikleri anlatmakla beraber iktidar olduğumuzda CHP olarak neler yapacağımızın mesajlarında orada tek tek açıkladı. Kurultayımız tamamlandı”dedi. YEREL SEÇİME ODAKLANDIK Başkan işeri  “Artık net mesajımız 2019 için yerel seçimler olmazsa olmazımız. Yerel seçimlerdeki başarımız parlamento ve başkanlık seçimlerindeki durumumuzu ortaya koyacaktır. Yerel Seçime odaklandık, Genel Başkanımızın net mesajıyla bizler sokakta olacağız, vatandaşlara dokunacağız, insanların dertlerine ortak olmamızı bunları bizzat genel başkanımız bizlere emretti. Bizler insanların yardımına koşacağız. Bundan sonra CHP her yerde olacak. Kurultayımızın son bulmasıyla birlikte seçim çalışmalarına net olarak başlamış bulunmaktayız” dedi. 
CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri için oy verme işlemleri tamamlandı. Seçimde belirlenen 52 parti meclisi içinde Kocaeli’den bir isim yer aldı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 401 oy alarak yeni dönemde de parti meclisine seçilirken ardından eski milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş 286 oy ile en fazla oyu alan isim oldu, ancak parti meclisi olmaya yetmedi

SEVİYELİ KURULTAY YAŞADIK
CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, kurultayı değerlendirdi. İşeri  “Cuma günü akşamından gittik. 3-4 Şubat Kurultay'ı gerçekleştirdik. 3'ünde ilk gün genel başkan adaylarının konuşmaları ve genel başkanlık seçimi yapıldı. 790 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu 447 oy da Muharrem İnce aldı. Netice itibariyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 2 yıl için yeniden Genel Başkan oldu. Ayın 4'ünde Pazar günü 60 kişilik PM üyesinde 8'i bilim kurulu PM seçildi. 5 Yüksek Disiplin Kurlu işlemlerinin nihai safhaya bağlandığı üyelerde seçildi. Yine sevindirici bir olay Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar'ın yeniden PM'ye girmesi biz Kocaeli'yi oldukça sevindirmiş oldu. Yani çok seviyeli bir kurultay yaşadık. Katılım çok yüksekti. 10 bin kişilik kapalı spor salonunun iki katı sayıda dışarıda katılım olduk. Önceki kurultaylara oranla sabahın erken saatlerinde salonun dolması ve o dışarıdaki kalabalığın hakikaten Cumhuriyet Halk partisinin gelecekte tek umut olduğunun göstergesiydi. Genel Başkanımız önemli mesajlar verdi. Ekonomiyle, dış politikayla ve eğitimle ilgili. Şu anda mevcut eksiklikleri anlatmakla beraber iktidar olduğumuzda CHP olarak neler yapacağımızın mesajlarında orada tek tek açıkladı. Kurultayımız tamamlandı”dedi.

YEREL SEÇİME ODAKLANDIK
Başkan işeri  “Artık net mesajımız 2019 için yerel seçimler olmazsa olmazımız. Yerel seçimlerdeki başarımız parlamento ve başkanlık seçimlerindeki durumumuzu ortaya koyacaktır. Yerel Seçime odaklandık, Genel Başkanımızın net mesajıyla bizler sokakta olacağız, vatandaşlara dokunacağız, insanların dertlerine ortak olmamızı bunları bizzat genel başkanımız bizlere emretti. Bizler insanların yardımına koşacağız. Bundan sonra CHP her yerde olacak. Kurultayımızın son bulmasıyla birlikte seçim çalışmalarına net olarak başlamış bulunmaktayız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.