LASTİK İŞ

İŞERİ ''SİVİL DARBE VAR''

Asayiş 07.10.2016 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞERİ ''SİVİL DARBE VAR''

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Prof. Dr.Hurşit Güneş, CHP Gölcük ilçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı İsmet işeri “ Birilerin silahlı başlattığı darbe girişimini fırsat bilerek bu günün iktidarı bir siyasal baskı ile adeta bir sivil darbe ile karşı karşıyayız. Acaba darbe gerçekleşmiş olsaydı ne fark edecekti. Yine anayasaya askıya alınacaktı. Parlamento askıya alınacaktı”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  24. Dönem Kocaeli Milletvekili  Prof. Dr.Hurşit Güneş, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti..   SİVİL DARBE VAR CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “Birilerin silahlı başlattığı darbe girişimini fırsat bilerek bu günün iktidarı bir siyasal baskı ile adeta bir sivil darbe ile karşı karşıyayız. Acaba darbe gerçekleşmiş olsaydı ne fark edecekti. Yine anayasaya askıya alınacaktı. Parlamento askıya alınacaktı. Bu darbeyi benimsiyorum algısı oluşturmasın. Bizim Cumhuriyet Halk Parti olarak birlikteliğimiz süreçle ilgili olarak duruşumuz itibari ile daha fazla demokrasi ülkede tesis etmek için biliyorsunuz yeni kapıda olduk. Ülke için birçok özveride bulunduk. Ama görüyoruz ki dün yine 12 bin polis açığa alındı. Memlekette ne polis kaldı, ne tapu memuru kaldı. Ne öğretmen kaldı. Her tarafta açık. Cemaatin okullarında imam hatip tabelası asılıyor. Büyük sıkıntı var. Tabi bizim imam hatip okullarına karşı olduğumuz anlamına gelmesin. Riya kattan bahsediyoruz ama riya kattan mülakat çıkmaz. Cumhuriyet halk partisine bu günlerde daha çok ihtiyaç var. Bazı arkadaşlar karamsar tablo çıkarıyor. Bize genelge geldi. Mağdur olduğuna inandığınız insanları ziyaret edin diye. Bir teyzeyi ziyaret ettik. Bizden helallik istedi. Bu CHP döneminde olsaydı zaten biliyoruz CHPyi derdik. Çocuklarımıza elli kelepçeli abdest aldırıp namaz kıldırıyorlar. Bu nasıl bir Müslümanlık. Bize hakkınızı helal edin dedi. İnsanlar bizleri anlamaya başladı” dedi. POLİS BAŞÖRTÜLÜ OLAMAZ Hurşit Güneş “Uzun süredir kendi bölgemi ihmal ettiğimi biliyorum. Türkiye’de iktidar değiştiğinde yeniden eski günlerine çağdaş günlerine döndürebilecekmiyiz diye kaygım var. O nedenle Türkiye gerçekten kötü durumda. Daha öncede söylemiştim. Ben ekonomistim ve Türkiye ekonomisi kötüye gidiyor. 2017 çok parlak geçmeyecek. Ekonomik bozuklukları iktidar değişikliği ile düzeltemezsiniz. Bu hastalık gibidir tedavi edebilirsiniz. Polisin baş örtülü olması nedendir. Bunu muhalefet partileri de çok gündeme getirmedi. Polisin başörtülü olması şu demek. Bir vatandaşımız Müslüman değil. Hangi inatça olursa olsun. Başörtülü polisin olması demek o vatandaşın polisin kendisine karşı ön yargılı olası demek. Üniforma vatandaşın vatandaşa eşit muamele gösterdiğinin belirtisidir. Bunun ortadan kalkmasının en temel örneğidir. Hakim savcı, polis başörtülü olamaz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Prof. Dr.Hurşit Güneş, CHP Gölcük ilçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı İsmet işeri “ Birilerin silahlı başlattığı darbe girişimini fırsat bilerek bu günün iktidarı bir siyasal baskı ile adeta bir sivil darbe ile karşı karşıyayız. Acaba darbe gerçekleşmiş olsaydı ne fark edecekti. Yine anayasaya askıya alınacaktı. Parlamento askıya alınacaktı”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  24. Dönem Kocaeli Milletvekili  Prof. Dr.Hurşit Güneş, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti..

 

SİVİL DARBE VAR

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “Birilerin silahlı başlattığı darbe girişimini fırsat bilerek bu günün iktidarı bir siyasal baskı ile adeta bir sivil darbe ile karşı karşıyayız. Acaba darbe gerçekleşmiş olsaydı ne fark edecekti. Yine anayasaya askıya alınacaktı. Parlamento askıya alınacaktı. Bu darbeyi benimsiyorum algısı oluşturmasın. Bizim Cumhuriyet Halk Parti olarak birlikteliğimiz süreçle ilgili olarak duruşumuz itibari ile daha fazla demokrasi ülkede tesis etmek için biliyorsunuz yeni kapıda olduk. Ülke için birçok özveride bulunduk. Ama görüyoruz ki dün yine 12 bin polis açığa alındı. Memlekette ne polis kaldı, ne tapu memuru kaldı. Ne öğretmen kaldı. Her tarafta açık. Cemaatin okullarında imam hatip tabelası asılıyor. Büyük sıkıntı var. Tabi bizim imam hatip okullarına karşı olduğumuz anlamına gelmesin. Riya kattan bahsediyoruz ama riya kattan mülakat çıkmaz. Cumhuriyet halk partisine bu günlerde daha çok ihtiyaç var. Bazı arkadaşlar karamsar tablo çıkarıyor. Bize genelge geldi. Mağdur olduğuna inandığınız insanları ziyaret edin diye. Bir teyzeyi ziyaret ettik. Bizden helallik istedi. Bu CHP döneminde olsaydı zaten biliyoruz CHPyi derdik. Çocuklarımıza elli kelepçeli abdest aldırıp namaz kıldırıyorlar. Bu nasıl bir Müslümanlık. Bize hakkınızı helal edin dedi. İnsanlar bizleri anlamaya başladı” dedi.

POLİS BAŞÖRTÜLÜ OLAMAZ

Hurşit Güneş “Uzun süredir kendi bölgemi ihmal ettiğimi biliyorum. Türkiye’de iktidar değiştiğinde yeniden eski günlerine çağdaş günlerine döndürebilecekmiyiz diye kaygım var. O nedenle Türkiye gerçekten kötü durumda. Daha öncede söylemiştim. Ben ekonomistim ve Türkiye ekonomisi kötüye gidiyor. 2017 çok parlak geçmeyecek. Ekonomik bozuklukları iktidar değişikliği ile düzeltemezsiniz. Bu hastalık gibidir tedavi edebilirsiniz. Polisin baş örtülü olması nedendir. Bunu muhalefet partileri de çok gündeme getirmedi. Polisin başörtülü olması şu demek. Bir vatandaşımız Müslüman değil. Hangi inatça olursa olsun. Başörtülü polisin olması demek o vatandaşın polisin kendisine karşı ön yargılı olası demek. Üniforma vatandaşın vatandaşa eşit muamele gösterdiğinin belirtisidir. Bunun ortadan kalkmasının en temel örneğidir. Hakim savcı, polis başörtülü olamaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.