İŞERİ ''SORUNLARINIZI BİLİYORUZ''

Asayiş 18.04.2018 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''SORUNLARINIZI BİLİYORUZ''

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi bugün EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Kargı Emekli Uzmanlar adına yürüttükleri mücadele konusunda Başkan İşeri’yi bilgilendirdi ve kendilerine destek istedi. İşeri, “Sorunlarınızın bilincindeyiz” Başkan İşeri, ‘Emekli Uzman Çavuşların dertlerini, sıkıntılarını çözüme kavuşturmak amacıyla dernekleşmek çok önemli. Selim Kargı kardeşime ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizler uzun zaman bu ülke için önemli görevlerde bulunarak, ülkemize önemli hizmetlerde bulundunuz. Ne yazık ki  bugün siz değerli emekli uzman çavuşlarımızın sorunları bulunmaktadır. Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözüme kavuşur. CHP olarak bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi bugün EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Kargı Emekli Uzmanlar adına yürüttükleri mücadele konusunda Başkan İşeri’yi bilgilendirdi ve kendilerine destek istedi.

İşeri, “Sorunlarınızın bilincindeyiz”

Başkan İşeri, ‘Emekli Uzman Çavuşların dertlerini, sıkıntılarını çözüme kavuşturmak amacıyla dernekleşmek çok önemli. Selim Kargı kardeşime ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizler uzun zaman bu ülke için önemli görevlerde bulunarak, ülkemize önemli hizmetlerde bulundunuz. Ne yazık ki  bugün siz değerli emekli uzman çavuşlarımızın sorunları bulunmaktadır. Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözüme kavuşur. CHP olarak bizler üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.