LASTİK İŞ

İŞERİ "TEMAD BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Asayiş 06.02.2016 - 11:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞERİ "TEMAD BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

CHP Gölcük İkçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi TEMAD’ı ziyaret etti. İşeri “Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm derneklere aynı mesafedeyiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine nezaket ziyareti yaptı. İşeri “TEMAD bizler için önemli bir Dernep. Parti olarak tüm derneklere aynı mesafedeyiz. Hepsini zaman zaman ziyaret ediyoruz. Onlarda partimizi ziyaret ediyorlar. İNTİBAK Yasasıyla ilgili yaptığınız mücadeleden dolayı sizleri tebrik ediyorum”dedi. YOĞUN EMEK HARCADIK TEMAD Başkanı Bekir Tülü TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “Bu yasanın çıkması örgütlü mücadelemizin çalışmasıdır. Bu yasa ile adaletsizlik ortadan kalktır. eclis’te ilk 6 madde ve bizi kapsayan 4 madde kabul edildi. Resmi gazetede yayınlandı. Astsubayları arasında haksızlıklarında giderilmesi önlendi. Meslek yüksekokulu statüsü kazandırılmış oldu. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dul ve yetim olanlar da bu yasadan yararlanacak. Bu yasanın çıkartılmasında çok yoğun emekler verildi. Sloganımız “sen yoksan bir eksiğiz”. Bizler meslektaşlarımızı TEMAD ailesine bekliyoruz” dedi.
CHP Gölcük İkçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi TEMAD’ı ziyaret etti. İşeri “Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm derneklere aynı mesafedeyiz”dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine nezaket ziyareti yaptı. İşeri “TEMAD bizler için önemli bir Dernep. Parti olarak tüm derneklere aynı mesafedeyiz. Hepsini zaman zaman ziyaret ediyoruz. Onlarda partimizi ziyaret ediyorlar. İNTİBAK Yasasıyla ilgili yaptığınız mücadeleden dolayı sizleri tebrik ediyorum”dedi.

YOĞUN EMEK HARCADIK

TEMAD Başkanı Bekir Tülü TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “Bu yasanın çıkması örgütlü mücadelemizin çalışmasıdır. Bu yasa ile adaletsizlik ortadan kalktır. eclis’te ilk 6 madde ve bizi kapsayan 4 madde kabul edildi. Resmi gazetede yayınlandı. Astsubayları arasında haksızlıklarında giderilmesi önlendi. Meslek yüksekokulu statüsü kazandırılmış oldu. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dul ve yetim olanlar da bu yasadan yararlanacak. Bu yasanın çıkartılmasında çok yoğun emekler verildi. Sloganımız “sen yoksan bir eksiğiz”. Bizler meslektaşlarımızı TEMAD ailesine bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.