LASTİK İŞ

İŞERİ ''ULAŞLI ÜVEY EVLAT OLMAYACAK''

Asayiş 23.03.2019 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''ULAŞLI ÜVEY EVLAT OLMAYACAK''

Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Ulaşlı’da vatandaşlarla buluşmasında önemli konulara değinirken “Ulaşlı’yı üvey evlat konumundan çıkartarak hak ettiği değeri vereceğiz” dedi

HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERECEĞİZ Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde son haftaya girilirken Ulaşlı’da hemşerileriyle bir araya geldi. Ulaşlı’da çoşkulu bir kalabalığın karşıladığı İsmet İşeri burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek göreve geldikleri günden itibaren yapacakları çalışmaları aktardı. İşeri düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada “Ulaşlı’yı mevcut yönetimin üvey evlat gibi gördüğünü biliyoruz. İlk işimiz Ulaşlı’yı üvey evlat konumundan çıkartarak hak ettiği değeri vereceğiz. Bunun için ne gerekiyorsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi. iŞ İSTİHDAMI YARATACAĞIZ İsmet İşeri konuşmasının devamında “Sahilimizin önemli bir bölümü olan Ulaşlı’ya Gemicilik Meslek Lisesi’ni taşımayı planlıyoruz. Gençler için ayrıca Gençlik Merkezi yapacağız. Gençler bizim geleceğimiz. Bu nedenle onları geleceğe en iyi şartlarda hazırlamalıyız. En önemlisi kadınlarımıza ve gençlerimize iş istihdamı yaratacağız. Bunun için çeşitli projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi Belediye bünyesinde olan bazı kuruluşları ihale yoluyla kiralama yöntemi yerine Belediye bünyesinde çalıştırıp iş istihdamı yaratacağız” dedi. SOSYAL BELEDİYECİLİK Mevcut yönetimin nasıl görev yaptığını iyi bildiğini açıklayan İsmet İşeri “Mevcut yönetimin aksine Belediye bünyesinde şeffaf, katılımcı, sorgulanabilir ve sosyal belediyecilik anlayışıyla kenti yöneteceğiz. Kentimizi yönetirken kendi öz değerlerimize sahip çıkarak ilçemizi nasıl daha iyi düzeye taşıyabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı. Ulaşlı halkı Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye destek sözü vererek bu seçimin çok farklı olacağını dile getirdiler.
Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Ulaşlı’da vatandaşlarla buluşmasında önemli konulara değinirken “Ulaşlı’yı üvey evlat konumundan çıkartarak hak ettiği değeri vereceğiz” dedi

HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERECEĞİZ

Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri 31 Mart yerel seçimleri öncesinde son haftaya girilirken Ulaşlı’da hemşerileriyle bir araya geldi. Ulaşlı’da çoşkulu bir kalabalığın karşıladığı İsmet İşeri burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek göreve geldikleri günden itibaren yapacakları çalışmaları aktardı. İşeri düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada “Ulaşlı’yı mevcut yönetimin üvey evlat gibi gördüğünü biliyoruz. İlk işimiz Ulaşlı’yı üvey evlat konumundan çıkartarak hak ettiği değeri vereceğiz. Bunun için ne gerekiyorsa elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.

iŞ İSTİHDAMI YARATACAĞIZ

İsmet İşeri konuşmasının devamında “Sahilimizin önemli bir bölümü olan Ulaşlı’ya Gemicilik Meslek Lisesi’ni taşımayı planlıyoruz. Gençler için ayrıca Gençlik Merkezi yapacağız. Gençler bizim geleceğimiz. Bu nedenle onları geleceğe en iyi şartlarda hazırlamalıyız. En önemlisi kadınlarımıza ve gençlerimize iş istihdamı yaratacağız. Bunun için çeşitli projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi Belediye bünyesinde olan bazı kuruluşları ihale yoluyla kiralama yöntemi yerine Belediye bünyesinde çalıştırıp iş istihdamı yaratacağız” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Mevcut yönetimin nasıl görev yaptığını iyi bildiğini açıklayan İsmet İşeri “Mevcut yönetimin aksine Belediye bünyesinde şeffaf, katılımcı, sorgulanabilir ve sosyal belediyecilik anlayışıyla kenti yöneteceğiz. Kentimizi yönetirken kendi öz değerlerimize sahip çıkarak ilçemizi nasıl daha iyi düzeye taşıyabiliriz bunun mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı. Ulaşlı halkı Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri’ye destek sözü vererek bu seçimin çok farklı olacağını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.