İŞERİ ''ÜLKENİN CHP’YE İHTİYACI VAR''

Asayiş 15.03.2018 - 17:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''ÜLKENİN CHP’YE İHTİYACI VAR''

CHP Gölcük İlçe Örgütü, haftalık olağan toplantısı, ismet İşeri başkanlığında, ilçe binasında gerçekleşti. Başkan İşeri toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan İşeri “’Şevkimiz ve inancımızla, geleceğe yönelik umutlarımızın yeşermesi için sahalardayız. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye’nin parlamenter sisteme dönmesini umut ediyoruz’’ dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık olağan toplantıda, çalışma faaliyetleri ve Gölcük gündemi hakkında açıklamalarda bulundu Başkan İşeri “’Şevkimiz ve inancımızla, geleceğe yönelik umutlarımızın yeşermesi için sahalardayız. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye’nin parlamenter sisteme dönmesini umut ediyoruz’’ dedi.   RES’E DESTEK VERİYORUZ Anıtpark’ta Samanlı Dağlarında yapılması planlanan RES’lere yönelik gerçekleşen protestoya ve imza kampanyasına katılan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri” Güney ormanlarımızda yapılması planlanan RES’ler, çevre ve doğa katliamına sebep olarak, orman köyleri muhtarları, Gölcük ve Köyleri Dernek Başkanı Ergün Uzuner’e gösterdikleri hassasiyet konusunda teşekkür ediyorum. Bazı muhtarlarımızın çekimser olduklarını gördük. RES’in kurulmamasına yönelik gereken neyse yapacağız. Kocaeli’nin oksijeni olan kayın ormanlarının talan edilecek olması içimizi acıtıyor. Ekolojik yapıyı, doğal dengeyi bozacak olan RES’ler, iklimin değişmesine, suyun akış yönünün değişmesine, çevredeki orman tahribatına sebep olacak. İznik’ten başlayarak, Kartepe’nin dağlarına kadar olan bölgede, enerji nakil hatlarının ormana vereceği tahribatın çok fazla olacağını görüyoruz’’ şeklinde konuştu.   TÜZÜKTE ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK Ankara’da 9-10 Mart tarihlerinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin 19. Olağanüstü Kurultayı Tüzük değişikliği ve Kurultay Yönetmeliği değişikliğini görüşmelerine ilişkin olarak  Başkan İşeri; ‘’Çok fazla değişiklik olmadı. 12 ila 120 arasında olan üye aidatları 12- 600 arasında değiştirildi. Aktif-pasif üyelik ön görülüyordu. Kabul edilmedi. Genel başkanlık adaylığı konusunda  Yüzde 10 olan baraj yüzde 5’e çekildi. Ülkemizin bu süreçte CHP’ye ihtiyacı var. Bizler sahadayız. 2019 seçimlerine hazırız”dedi.
CHP Gölcük İlçe Örgütü, haftalık olağan toplantısı, ismet İşeri başkanlığında, ilçe binasında gerçekleşti. Başkan İşeri toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan İşeri “’Şevkimiz ve inancımızla, geleceğe yönelik umutlarımızın yeşermesi için sahalardayız. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye’nin parlamenter sisteme dönmesini umut ediyoruz’’ dedi.
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık olağan toplantıda, çalışma faaliyetleri ve Gölcük gündemi hakkında açıklamalarda bulundu Başkan İşeri “’Şevkimiz ve inancımızla, geleceğe yönelik umutlarımızın yeşermesi için sahalardayız. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye’nin parlamenter sisteme dönmesini umut ediyoruz’’ dedi.
 
RES’E DESTEK VERİYORUZ
Anıtpark’ta Samanlı Dağlarında yapılması planlanan RES’lere yönelik gerçekleşen protestoya ve imza kampanyasına katılan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri” Güney ormanlarımızda yapılması planlanan RES’ler, çevre ve doğa katliamına sebep olarak, orman köyleri muhtarları, Gölcük ve Köyleri Dernek Başkanı Ergün Uzuner’e gösterdikleri hassasiyet konusunda teşekkür ediyorum. Bazı muhtarlarımızın çekimser olduklarını gördük. RES’in kurulmamasına yönelik gereken neyse yapacağız. Kocaeli’nin oksijeni olan kayın ormanlarının talan edilecek olması içimizi acıtıyor. Ekolojik yapıyı, doğal dengeyi bozacak olan RES’ler, iklimin değişmesine, suyun akış yönünün değişmesine, çevredeki orman tahribatına sebep olacak. İznik’ten başlayarak, Kartepe’nin dağlarına kadar olan bölgede, enerji nakil hatlarının ormana vereceği tahribatın çok fazla olacağını görüyoruz’’ şeklinde konuştu.
 
TÜZÜKTE ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK
Ankara’da 9-10 Mart tarihlerinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin 19. Olağanüstü Kurultayı Tüzük değişikliği ve Kurultay Yönetmeliği değişikliğini görüşmelerine ilişkin olarak  Başkan İşeri; ‘’Çok fazla değişiklik olmadı. 12 ila 120 arasında olan üye aidatları 12- 600 arasında değiştirildi. Aktif-pasif üyelik ön görülüyordu. Kabul edilmedi. Genel başkanlık adaylığı konusunda  Yüzde 10 olan baraj yüzde 5’e çekildi. Ülkemizin bu süreçte CHP’ye ihtiyacı var. Bizler sahadayız. 2019 seçimlerine hazırız”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.