İŞERİ'YE HAMİDİYE'DE YOĞUN İLGİ

Asayiş 19.01.2019 - 16:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ'YE HAMİDİYE'DE YOĞUN İLGİ

CHP'nin Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Hamidiye köyünde yoğun ilgi ile karşılandı.

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel Gölcük Hamideye köyünü ziyaret etti. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan adayı İsmet İşeri yaptığı teşekkür konuşmasında önemli mesajlar verdi. "Vedat Hoca bu sefer seninleyiz demişti" Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri " Ayvazpınar köyü sakini olarak Hamidiye'den vize almadan köyüme gidemem  inşallah Gölcük Belediye Başkanlık vizesini de buradan alacağız.  Bu gün burada her partiden insanların olduğunu görüyorum. Yerel seçimde partiler bir tarafa bırakılıp kişiler önem kazanır. Geçen sene ilçe Başkan adayı olarak delege seçimlerine hazırlanıyordum. Hamideye'de  partimin delegelerini belirlemek için geldiğimde Vedat hocam bana İşeri bu sefer seninleyiz demişti. Bugün gerçekten böylesine güzel bir topluluğu görünce heyecanım daha da arttı.  Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. Belediye başkanı olmam halinde kapım herkese açık olacak ve herkese kucak açacağım Liyakatı ön plana çıkararak herkese eşit olacağım" dedi. Köyler, Beldeler, mahalleler'de yaşayan değerlerin aidiyet duygusunu pekiştireceğiz İşeri konuşmasının devamında; 34 yıldır mali müşavirlik yapan bir kardeşiniz olarak  toplumun tüm dinamiklerine dokundum. Cami derneklerinden tutun okul dernekleri, spor dernekleri, kooperatifler hepsinde yer almaya çalıştım, destek olmaya çalıştım. Yaklaşık 3 ay önce partim beni aday gösterdiğinden  bugüne kadar Gölcük halkıyle birlikte olmaya çalışıyorum. Onların ilgisine mazhar olmaktan onur duyuyorum. Gölcük'e bugüne kadar hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Bundan sonraki süreçte Allah nasip kısmet ederse Gölcüğümüzü bir ve beraber yöneteceğiz.  Gölcük'ün mozaik bir kent olgusu var. Bu olguyu unutmadan görev yapacağız. Gölcük'ün köylerinde yaşayan değerler ile beldelerinde,mahallelerinde yaşayan değerleri kaynaştıracak, aidiyet duygusunu geliştirecek yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Yapılanları inkar etmeyip onları geliştecek,büyütecek ve yeni iş sahaları açacak,istihdama yönelik katkı koyacak projler için el ele vereceğiz. "Bir elin nesi var iki elin sesi var" dsüturu ile kent'e hizmet edeceğiz.dedi. Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri'nin ziyareti esnasında her çeşit siyasi partiye mensup insan destek vereceğini ve İşerinin arkasında duracağını söyledi.İşeri özellikle gençlerin büyük desteğini aldı.
CHP'nin Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Hamidiye köyünde yoğun ilgi ile karşılandı.

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel Gölcük Hamideye köyünü ziyaret etti. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan adayı İsmet İşeri yaptığı teşekkür konuşmasında önemli mesajlar verdi.

"Vedat Hoca bu sefer seninleyiz demişti"

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri " Ayvazpınar köyü sakini olarak Hamidiye'den vize almadan köyüme gidemem  inşallah Gölcük Belediye Başkanlık vizesini de buradan alacağız.  Bu gün burada her partiden insanların olduğunu görüyorum. Yerel seçimde partiler bir tarafa bırakılıp kişiler önem kazanır. Geçen sene ilçe Başkan adayı olarak delege seçimlerine hazırlanıyordum. Hamideye'de  partimin delegelerini belirlemek için geldiğimde Vedat hocam bana İşeri bu sefer seninleyiz demişti. Bugün gerçekten böylesine güzel bir topluluğu görünce heyecanım daha da arttı.  Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. Belediye başkanı olmam halinde kapım herkese açık olacak ve herkese kucak açacağım Liyakatı ön plana çıkararak herkese eşit olacağım" dedi.

Köyler, Beldeler, mahalleler'de yaşayan değerlerin aidiyet duygusunu pekiştireceğiz

İşeri konuşmasının devamında; 34 yıldır mali müşavirlik yapan bir kardeşiniz olarak  toplumun tüm dinamiklerine dokundum. Cami derneklerinden tutun okul dernekleri, spor dernekleri, kooperatifler hepsinde yer almaya çalıştım, destek olmaya çalıştım. Yaklaşık 3 ay önce partim beni aday gösterdiğinden  bugüne kadar Gölcük halkıyle birlikte olmaya çalışıyorum. Onların ilgisine mazhar olmaktan onur duyuyorum. Gölcük'e bugüne kadar hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Bundan sonraki süreçte Allah nasip kısmet ederse Gölcüğümüzü bir ve beraber yöneteceğiz.  Gölcük'ün mozaik bir kent olgusu var. Bu olguyu unutmadan görev yapacağız. Gölcük'ün köylerinde yaşayan değerler ile beldelerinde,mahallelerinde yaşayan değerleri kaynaştıracak, aidiyet duygusunu geliştirecek yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Yapılanları inkar etmeyip onları geliştecek,büyütecek ve yeni iş sahaları açacak,istihdama yönelik katkı koyacak projler için el ele vereceğiz. "Bir elin nesi var iki elin sesi var" dsüturu ile kent'e hizmet edeceğiz.dedi.

Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri'nin ziyareti esnasında her çeşit siyasi partiye mensup insan destek vereceğini ve İşerinin arkasında duracağını söyledi.İşeri özellikle gençlerin büyük desteğini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.