LASTİK İŞ

İŞERİ’YE SEVGİ SELİ

Asayiş 13.03.2019 - 15:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ’YE SEVGİ SELİ

Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri seçim çalışmaları kapsamında, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte İcadiye ve İrşadiye köylerine çıkarma yaptı. Gittiği köylerde İşeri’ye büyük bir destek ve sevgi gösterisi vardı.

      Herkesin Başkanı Olacağım  Yaptığı konuşmalarda; “Göreve geldiğim ilk günden itibaren herkesin başkanı olacağım. Benim önceliğim ne partilim ne akrabam olacak. Benim ilk önceliğim ihtiyacı olanlar olacak. Ben sadece kendi partimin oyları ile değil Gölcük’te yaşayan tüm vatandaşlarımın oylarıyla bu seçimi kazanacağım. Kimseyi ayırmadan hak ve adaleti gözeterek yönetimi sağlayacağım. 162.584 kişinin  yaşadığı bir kentte herkese eşit mesafede hizmet etmeye söz veriyorum.” dedi.    Destekleriniz Çığ Gibi Büyüyor “Hamidiye’den başladığımız yolculuğumuzda bizlere olan sevginiz ve destekleriniz kartopu misali tüm köylerimiz ve mahallelerimizde çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Böylesine bir destek bize daha fazla güç veriyor ve mutlu ediyor. Bunun için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.  Kimse İşinden Olmayacak     İşeri sözlerine; ”Sürekli bize haberler geliyor İsmet İşeri seçimi kazanırsa bütün belediye personelini işten çıkartacakmış diye. Bunların tamamı asparagas, uydurma haberler. Biz kimseyi işinden çıkarmayacağız. Aksine bütün işçimizin çalışma şartlarını daha da iyileştireceğiz ve her zaman yanlarında olacağız.”    İyi Bir Ekip Kurduk  “Bizim ekibimiz Gölcük’ün bir fotoğrafı gibi oldu. Millet İttifakı olarak çok güzel bir kadro oluşturduk. Belediyecilik anlamında gereken bütün alanlarda işini en iyi şekilde yapacak profesyonel bir ekibimiz var. Ben ve ekibim Gölcük’e vizyon katmaya ve hizmet etmeye hazır bir şekilde görev bekliyoruz.  Sözlerine son vermeden önce köylülerin sorularını da yanıtlayan İşeri; projelerinden ve önümüzdeki süreçte yapacaklarından bahsettikten sonra teşekkür ederek sözlerini noktaladı.   
Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri seçim çalışmaları kapsamında, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte İcadiye ve İrşadiye köylerine çıkarma yaptı. Gittiği köylerde İşeri’ye büyük bir destek ve sevgi gösterisi vardı.

 

 

 

Herkesin Başkanı Olacağım 

Yaptığı konuşmalarda; “Göreve geldiğim ilk günden itibaren herkesin başkanı olacağım. Benim önceliğim ne partilim ne akrabam olacak. Benim ilk önceliğim ihtiyacı olanlar olacak. Ben sadece kendi partimin oyları ile değil Gölcük’te yaşayan tüm vatandaşlarımın oylarıyla bu seçimi kazanacağım. Kimseyi ayırmadan hak ve adaleti gözeterek yönetimi sağlayacağım. 162.584 kişinin  yaşadığı bir kentte herkese eşit mesafede hizmet etmeye söz veriyorum.” dedi. 

 

Destekleriniz Çığ Gibi Büyüyor

“Hamidiye’den başladığımız yolculuğumuzda bizlere olan sevginiz ve destekleriniz kartopu misali tüm köylerimiz ve mahallelerimizde çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Böylesine bir destek bize daha fazla güç veriyor ve mutlu ediyor. Bunun için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. 

Kimse İşinden Olmayacak

 

 

İşeri sözlerine; ”Sürekli bize haberler geliyor İsmet İşeri seçimi kazanırsa bütün belediye personelini işten çıkartacakmış diye. Bunların tamamı asparagas, uydurma haberler. Biz kimseyi işinden çıkarmayacağız. Aksine bütün işçimizin çalışma şartlarını daha da iyileştireceğiz ve her zaman yanlarında olacağız.” 

 

İyi Bir Ekip Kurduk 

“Bizim ekibimiz Gölcük’ün bir fotoğrafı gibi oldu. Millet İttifakı olarak çok güzel bir kadro oluşturduk. Belediyecilik anlamında gereken bütün alanlarda işini en iyi şekilde yapacak profesyonel bir ekibimiz var. Ben ve ekibim Gölcük’e vizyon katmaya ve hizmet etmeye hazır bir şekilde görev bekliyoruz. 

Sözlerine son vermeden önce köylülerin sorularını da yanıtlayan İşeri; projelerinden ve önümüzdeki süreçte yapacaklarından bahsettikten sonra teşekkür ederek sözlerini noktaladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.