İSHAK TARCAN'IN HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM…

Spor 13.07.2017 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İSHAK TARCAN'IN HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM…

İsmi İshak Tarcan. 2 Haziran tarihinde yapılan Gölcükspor Kulübü Olağan Genel Kurulu sonrasında, Gölcükspor Yönetim Kurulu tarafından, eski kulüp müdürü Mustafa Keskin'in yerine, kulüp müdürü olarak göreve getirilen İshak Tarcan, başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.  Kısa zamanda çok iş yapan Tarcan, son  olarak tesislerin elden geçirilmesinde inanılmaz bir özveri gösterdi ve tesisleri sezon açılışına yetiştirdi. Tesislerin baştan aşağıya, elden geçirilmesinde, bütün işleri bizzat kendisi takip eden Tarcan, bugünlerde zafer kazanmış komutan edasıyla geziniyor.  Bizde başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederek hakkını teslim etmek istedik.   

İsmi İshak Tarcan. 2 Haziran tarihinde yapılan Gölcükspor Kulübü Olağan Genel Kurulu sonrasında, Gölcükspor Yönetim Kurulu tarafından, eski kulüp müdürü Mustafa Keskin'in yerine, kulüp müdürü olarak göreve getirilen İshak Tarcan, başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. 
Kısa zamanda çok iş yapan Tarcan, son  olarak tesislerin elden geçirilmesinde inanılmaz bir özveri gösterdi ve tesisleri sezon açılışına yetiştirdi. Tesislerin baştan aşağıya, elden geçirilmesinde, bütün işleri bizzat kendisi takip eden Tarcan, bugünlerde zafer kazanmış komutan edasıyla geziniyor. 
Bizde başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederek hakkını teslim etmek istedik.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.