LASTİK İŞ
ismail

IŞIK 1 ADLİYE İHALESİ 26 MAYIS DA"

Gölcük 14.04.2014 - 15:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

IŞIK 1 ADLİYE İHALESİ 26 MAYIS DA"

Bakan Işık ve beraberindekiler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip tebrik e

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip tebrik etti Bakan Işık, Gölcük’e Işık saçtı Müjde verdi 30 Mart Yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanlarını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Gölcük’te 250 yataklı hastanenin ihalesi yakında netleşecek. Adliye Sarayı’nın ihalesi ise 26 Mayıs’ta yapılacak” dedi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamlarında ziyaret ederek tebrik etti. Bakan Işık’a bu ziyaretlerinde Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Bakan Işık ve beraberindekileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,  başkan yardımcıları, AKP’li belediye meclis üyeleri, AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve partililer kapıda karşıladı. Gölcük seçimini yaptı ve 30 Mart’ta 3.defa partimizin adayı olarak seçilip herkesin başkanı olarak göreve başladı diyerek konuşmasına başlayan Bakan Işık, “ yeni seçilen Belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye başkanımız en güzel şekilde hizmetlerine devam edecek” dedi. Gölcük’te demokratik bir seçim süreci yaşandı diyen Işık, “Mehmet beyin bu ustalık dönemi. Daha önce memur olarak da önemli görevler yapmış. İnanıyorum ki bu dönem memuriyet döneminden ve  iki dönemlik belediye başkanlığının verdiği tecrübe ile daha iyi hizmetler yapacak. Gölcük’ün ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in her zaman yanında olacağız dedi Bakan Işık” Gölcük’te 250 yataklı hastanenin ihalesi yakında netleşecek. Adliye Sarayı’nın ihalesi 26 Mayıs’ta yapılacak” diyerek müjde verdi. Yaptığımız çalışmalarla çok önemli mesafeler kat ettik diyen Işık, “  Büyükşehir Belediye Başkanımızın Gölcüğe özel bir hassasiyeti var. Önümüzdeki sürecin Gölcüğe ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. OMUZLARIMIZA BÜYÜK BİR YÜK YÜKLENDİ Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de güzel bir demokrasi şöleni yaşadık diyerek konuşmasına başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,” Bu demokrasi yarışında ipi göğüsleyen yine biz olduk. Gölcük tarihinde bir ilke imza atarak üç dönem başkan seçildik. Ekip ruhuyla, uyumlu bir çalışmayla bu başarıyı elde ettik dedi.   Omuzlarımıza daha büyük bir yük yüklendi diyen Ellibeş, “ Kocaeli Büyükşehir  Belediye başkanımız hep yanımızda oldu. Bundan sonrada yanımızda olacağını düşünüyoruz. Bugün buraya gelerek nezaket buyurdunuz teşekkür ediyoruz. Seçim beyannamemizde ne varsa 5 yıllık süreçte yapacağız. Yanımızda olacağınızdan her hangi bir tereddüdümüz yok dedi. Ziyaret içerisinde günün anısına Bakan Işık ve  Belediye Başkanı Ellibeş karşılıklı hediyeleştiler.
Bakan Işık ve beraberindekiler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip tebrik e

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret edip tebrik etti



Bakan Işık, Gölcük’e Işık saçtı Müjde verdi



30 Mart Yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanlarını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Gölcük’te 250 yataklı hastanenin ihalesi yakında netleşecek. Adliye Sarayı’nın ihalesi ise 26 Mayıs’ta yapılacak” dedi


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamlarında ziyaret ederek tebrik etti. Bakan Işık’a bu ziyaretlerinde Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.


Bakan Işık ve beraberindekileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,  başkan yardımcıları, AKP’li belediye meclis üyeleri, AKP Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve partililer kapıda karşıladı.


Gölcük seçimini yaptı ve 30 Mart’ta 3.defa partimizin adayı olarak seçilip herkesin başkanı olarak göreve başladı diyerek konuşmasına başlayan Bakan Işık, “ yeni seçilen Belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye başkanımız en güzel şekilde hizmetlerine devam edecek” dedi. Gölcük’te demokratik bir seçim süreci yaşandı diyen Işık, “Mehmet beyin bu ustalık dönemi. Daha önce memur olarak da önemli görevler yapmış. İnanıyorum ki bu dönem memuriyet döneminden ve  iki dönemlik belediye başkanlığının verdiği tecrübe ile daha iyi hizmetler yapacak. Gölcük’ün ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in her zaman yanında olacağız dedi


Bakan Işık” Gölcük’te 250 yataklı hastanenin ihalesi yakında netleşecek. Adliye Sarayı’nın ihalesi 26 Mayıs’ta yapılacak” diyerek müjde verdi. Yaptığımız çalışmalarla çok önemli mesafeler kat ettik diyen Işık, “  Büyükşehir Belediye Başkanımızın Gölcüğe özel bir hassasiyeti var. Önümüzdeki sürecin Gölcüğe ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


OMUZLARIMIZA BÜYÜK BİR YÜK YÜKLENDİ

Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de güzel bir demokrasi şöleni yaşadık diyerek konuşmasına başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,” Bu demokrasi yarışında ipi göğüsleyen yine biz olduk. Gölcük tarihinde bir ilke imza atarak üç dönem başkan seçildik. Ekip ruhuyla, uyumlu bir çalışmayla bu başarıyı elde ettik dedi.  


Omuzlarımıza daha büyük bir yük yüklendi diyen Ellibeş, “ Kocaeli Büyükşehir  Belediye başkanımız hep yanımızda oldu. Bundan sonrada yanımızda olacağını düşünüyoruz. Bugün buraya gelerek nezaket buyurdunuz teşekkür ediyoruz. Seçim beyannamemizde ne varsa 5 yıllık süreçte yapacağız. Yanımızda olacağınızdan her hangi bir tereddüdümüz yok dedi.


Ziyaret içerisinde günün anısına Bakan Işık ve  Belediye Başkanı Ellibeş karşılıklı hediyeleştiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.