İŞİTME ENGELLİLER ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ BAŞKANLA PAYLAŞTI

Spor 03.11.2017 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞİTME ENGELLİLER ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ BAŞKANLA PAYLAŞTI

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi şampiyonluğu sevincini paylaştılar.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2016-2017 sezonu Futbol 1. Ligi şampiyonu olan Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyonluk kupası ile birlikte Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Ellibeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizi temsil eden gençlerimizi ve kulüp başkanımızı tebrik ediyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Hem sezon boyunca hemde hayatları boyunca  onların yanında olan ailelerini ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda aynı başarılar tekrarlanır ve şampiyonluk gelir” dedi. İşitme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Ömer Türk “Desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ederim. Sahada ter döken sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelir” dedi.
Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, İşitme Engelliler 1. Futbol Ligi şampiyonluğu sevincini paylaştılar.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2016-2017 sezonu Futbol 1. Ligi şampiyonu olan Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyonluk kupası ile birlikte Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizi temsil eden gençlerimizi ve kulüp başkanımızı tebrik ediyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Hem sezon boyunca hemde hayatları boyunca  onların yanında olan ailelerini ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda aynı başarılar tekrarlanır ve şampiyonluk gelir” dedi.

İşitme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Ömer Türk “Desteklerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ederim. Sahada ter döken sporcularımı tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.