LASTİK İŞ

İSMAİL İKİZ GÜVEN TAZELEDİ

06.02.2019 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İSMAİL İKİZ GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük’ün en aktif ve sevilen derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) geçtiğimiz hafta sonu Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan İsmail İkiz, yeniden güven tazeledi.

Mevcut Başkan yeniden başkanlığa seçildi İlçemizde kurulduğu günden bugüne üyelerine başarılı fotoğraf ve sinema eğitimi veren GFSD, üyelerinin başarılarıyla ilçemizin adını her yere duyuruyor. Gölcük’ün başarılı derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği geçtiğimiz hafta sonu dernek binalarında Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreye mevcut başkan İsmail İkiz, tek başkan adayı olarak katılırken, dernek üyeleri çok sevdikleri başkanlarını oybirliği ile yeniden başkanlığa taşıdı. İkiz, “Birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık” GFSD Başkanlığına yeniden seçilen İsmail İkiz, “Gölcük’e kazandırılan bu güzel dernekte başkanlık yapmaktan her zaman mutluluk duydum. Siz değerli Yönetimim ve dernek üyelerimizle çok güzel çalışmalara ve etkinliklere imza attık. Bizler birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık. Ülkemizin ve Dünyanın en iyi Fotoğraf Sanatçılarını Gölcük’e getirme başarısı gösterdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremize katılım sağlayıp, beni yeniden başkanlığa taşıyan siz değerli dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren derneğimizi elbirliği ile daha da güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz” diyerek mutluluğunu ifade etti. Dernek ibra edildi Başkan İkiz’in konuşmalarının ardından 2017 – 2018 dönemi faaliyet raporu, bilanço raporları okunarak, dernek üyelerince ibra edildi. as Başkan İkiz ve yeni yönetimi ise şu şekilde: Başkan: İsmail İkiz Başkan Yardımcısı: Zeki Erdoğan Sayman: Erman Suan Genel Sekreter: Berna İkiz Asil Üyeler: Bülent Şentürk, Nebiye Azak, Hasan Büyükbudak, Şakir Satır, Ersin Evinç.
Gölcük’ün en aktif ve sevilen derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) geçtiğimiz hafta sonu Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan İsmail İkiz, yeniden güven tazeledi.

Mevcut Başkan yeniden başkanlığa seçildi

İlçemizde kurulduğu günden bugüne üyelerine başarılı fotoğraf ve sinema eğitimi veren GFSD, üyelerinin başarılarıyla ilçemizin adını her yere duyuruyor. Gölcük’ün başarılı derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği geçtiğimiz hafta sonu dernek binalarında Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreye mevcut başkan İsmail İkiz, tek başkan adayı olarak katılırken, dernek üyeleri çok sevdikleri başkanlarını oybirliği ile yeniden başkanlığa taşıdı.

İkiz, “Birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık”

GFSD Başkanlığına yeniden seçilen İsmail İkiz, “Gölcük’e kazandırılan bu güzel dernekte başkanlık yapmaktan her zaman mutluluk duydum. Siz değerli Yönetimim ve dernek üyelerimizle çok güzel çalışmalara ve etkinliklere imza attık. Bizler birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık. Ülkemizin ve Dünyanın en iyi Fotoğraf Sanatçılarını Gölcük’e getirme başarısı gösterdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremize katılım sağlayıp, beni yeniden başkanlığa taşıyan siz değerli dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren derneğimizi elbirliği ile daha da güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Dernek ibra edildi

Başkan İkiz’in konuşmalarının ardından 2017 – 2018 dönemi faaliyet raporu, bilanço raporları okunarak, dernek üyelerince ibra edildi. as

Başkan İkiz ve yeni yönetimi ise şu şekilde:

Başkan: İsmail İkiz

Başkan Yardımcısı: Zeki Erdoğan

Sayman: Erman Suan

Genel Sekreter: Berna İkiz

Asil Üyeler: Bülent Şentürk, Nebiye Azak, Hasan Büyükbudak, Şakir Satır, Ersin Evinç.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.