LASTİK İŞ
ismail

İSMAİL'İN YERİ KAPATILDI !

Gündem 20.07.2016 - 23:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İSMAİL'İN YERİ KAPATILDI !

Bolu Dağı'nda faaliyet gösteren ve sahibi Cemaat’e finansal destek sağladığı iddia edilen ünlü et lokantası kapatıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Dağı'nda yıllardır faaliyet gösteren 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantası kapatıldı. D-100 karayolunun Düzce kesiminde yol kenarında yer alan lokantaya gelen polis ve jandarma ekipleri, içeride arama yaptı. Sahibi, Cemaat’e finansal destek sağladığı iddia edilen işyerinin yetkili ve çalışanlarına kapatma kararı tebliğ edildi. Lokantada bulunan müşterilerin çıkmasından sonra işyeri çalışanları eşyalarını topladı. Daha sonra D-100'ün kenarına demir bariyerler monte edilerek lokantaya girişler kapatıldı. Bariyer çekme çalışması sırasında polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İşyeri sahibi İsmail Çolak'ın, yaklaşık 6 ay önce "Umreye gidiyorum" diyerek Düzce'den ayrıldıktan sonra dönmediği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.
Bolu Dağı'nda faaliyet gösteren ve sahibi Cemaat’e finansal destek sağladığı iddia edilen ünlü et lokantası kapatıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Dağı'nda yıllardır faaliyet gösteren 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantası kapatıldı. D-100 karayolunun Düzce kesiminde yol kenarında yer alan lokantaya gelen polis ve jandarma ekipleri, içeride arama yaptı. Sahibi, Cemaat’e finansal destek sağladığı iddia edilen işyerinin yetkili ve çalışanlarına kapatma kararı tebliğ edildi. Lokantada bulunan müşterilerin çıkmasından sonra işyeri çalışanları eşyalarını topladı. Daha sonra D-100'ün kenarına demir bariyerler monte edilerek lokantaya girişler kapatıldı. Bariyer çekme çalışması sırasında polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

İşyeri sahibi İsmail Çolak'ın, yaklaşık 6 ay önce "Umreye gidiyorum" diyerek Düzce'den ayrıldıktan sonra dönmediği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.