LASTİK İŞ
ismail

İSMAİL 'YÜKSEK'TEN UÇTU

Spor 15.02.2020 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İSMAİL 'YÜKSEK'TEN UÇTU

TFF 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor, 4 haftalık maç kazanamama serisine, önceki gün kendi evinde konuk ettiği Pazarspor'u İsmail Yüksek'in 2 golüyle 2-1 yenerek, hem 2020 yılının hem de 2. Yarının ilk galibiyetini elde ederek derin bir nefes aldı. Gölcükspor bu galibiyet ile çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçı öncesinde moral depoladı.

SON YILLARIN EN ZEVKLİ MAÇI OLDU Gölcükspor ile Pazarspor  arasında Gölcük Şehir Stadı'nda oynanan maç, son yılların seyir zevki ve heyecanı açısından en güzel maçı oldu. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maça, protokol da büyük ilgi gösterdi.   Maçı Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, KASKF Başkanı Murat Aydın ile ile çok sayıda spor adamı protokol tribününden takip etti.  Maçı aa sayıda Pazarspor taraftarı da takip etti.  İLK YARI 1-1 SONA ERDİ Maça her iki takımda istekli ve arzulu başladı. Gölcükspor ilk dakikalarda 2 net pozisyon bulsa da bunları  gole çeviremedi.  Maçın 13. Dakikasında Pazarspor'dan Fatih Ergen 30 metreden vurduğu şutta, kaleci Metehan'ın hatasından top ağlara gitti ve durum 1-0 Pazarspor lehine oldu. Bu golden sonra kendine gelen Gölcükspor aradığı golü 42. Dakikada buldu. Sağ kanattan Kadir Turhan'ın ortasına iyi yükselen Aykut kafayla topu İsmail'in önüne indirdi. İsmail ayak içi plase ile topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.    2. YARI KALECİ METEHAN DEVLEŞTİ Maçın 2. Yarısı deyim yerindeyse tam bir heyecan fırtınası içinde geçti. Maç iyi başlayan taraf rakip Pazarspor oldu. 2. Yarıda tam 5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu bulan Pazarspor'a ilk golü hatalı yiyen kaleci Metahan geçit vermedi. 2. Yarının kahramanı olan kaleci Metehan'ı, İsmail Yüksek 90+3. Dakikada attığı golle ödüllendirdi. Maç berabere bitecek derken, Pazarspor defansının arkasınba atılan topu yakalayan İsmail Yüksek, kalecinin sağından topu filelere göndererek maçın skorunu 2-1 olarak tayin etti. Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan İsmail Yükek ve takım arkadaşları adeta sevinç yumağı oluşturdular. Bu sevince teknik heyet, taraftarlar ve protokol de eşlik edince, ortaya çopk güzl görüntüler çıktı. Gölcükspor bu galibiyet ile puanını 27'e yükselterek 12. Sıraya yükselti. Temsilcimiz 24. Hafta çamını 19 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Osmaniyespor ile oynayacak.      GÖLCÜKSPOR: 2 – PAZARSPOR: 1 STAT: Gölcük Şehir Stadı HAKEMLER: Serhad Ürkmez ***, Fettah Yiğit ***, Göktuğ Hazar Erel ***. GÖLCÜKSPOR: Mertehan Bakkallar ****, Kadir Turhan ***, Akın Karaaslan ***, Evren Kilarcı ***, Ali Mert Işık ***, Batuhan Boyoğlu ***, Emre Yüksektepe ***, Barış Şen *** (Dk. 73 Enes Çidemli **), Yücel Candemir *** (Dk. 75 Barış Kazer **), İsmail Yüksektepe ****, Aykut Çift **** (Dk. 90+3 M. Serdar Yazıcı *).      PAZARSPOR: D. Çağlar Akdağ ***, Ş. Abdulkadir Uslu **, Mehmet Aytemiz *** (DK. 77 Oğuzhan Demir *), Fatih Ergen ***, Can M. Vural ** (Dk. 85 M. Ali Aydın *), Mehmet Eksik **, Volkan Can **, Sergen Ekinci ** (Dk. 61 Şahinali Terzi *), H. Eray Karataş *), Cevat Kuy **. GOLLER: Fatih Ergen (DK. 13), İsmail Yüksek (Dk. 42 ve 90+3)
TFF 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor, 4 haftalık maç kazanamama serisine, önceki gün kendi evinde konuk ettiği Pazarspor'u İsmail Yüksek'in 2 golüyle 2-1 yenerek, hem 2020 yılının hem de 2. Yarının ilk galibiyetini elde ederek derin bir nefes aldı. Gölcükspor bu galibiyet ile çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Osmaniyespor maçı öncesinde moral depoladı.

SON YILLARIN EN ZEVKLİ MAÇI OLDU
Gölcükspor ile Pazarspor  arasında Gölcük Şehir Stadı'nda oynanan maç, son yılların seyir zevki ve heyecanı açısından en güzel maçı oldu. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maça, protokol da büyük ilgi gösterdi.   Maçı Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, KASKF Başkanı Murat Aydın ile ile çok sayıda spor adamı protokol tribününden takip etti.  Maçı aa sayıda Pazarspor taraftarı da takip etti. 

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ
Maça her iki takımda istekli ve arzulu başladı. Gölcükspor ilk dakikalarda 2 net pozisyon bulsa da bunları  gole çeviremedi.  Maçın 13. Dakikasında Pazarspor'dan Fatih Ergen 30 metreden vurduğu şutta, kaleci Metehan'ın hatasından top ağlara gitti ve durum 1-0 Pazarspor lehine oldu. Bu golden sonra kendine gelen Gölcükspor aradığı golü 42. Dakikada buldu. Sağ kanattan Kadir Turhan'ın ortasına iyi yükselen Aykut kafayla topu İsmail'in önüne indirdi. İsmail ayak içi plase ile topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı. 
 
2. YARI KALECİ METEHAN DEVLEŞTİ
Maçın 2. Yarısı deyim yerindeyse tam bir heyecan fırtınası içinde geçti. Maç iyi başlayan taraf rakip Pazarspor oldu. 2. Yarıda tam 5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu bulan Pazarspor'a ilk golü hatalı yiyen kaleci Metahan geçit vermedi. 2. Yarının kahramanı olan kaleci Metehan'ı, İsmail Yüksek 90+3. Dakikada attığı golle ödüllendirdi. Maç berabere bitecek derken, Pazarspor defansının arkasınba atılan topu yakalayan İsmail Yüksek, kalecinin sağından topu filelere göndererek maçın skorunu 2-1 olarak tayin etti. Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan İsmail Yükek ve takım arkadaşları adeta sevinç yumağı oluşturdular. Bu sevince teknik heyet, taraftarlar ve protokol de eşlik edince, ortaya çopk güzl görüntüler çıktı. Gölcükspor bu galibiyet ile puanını 27'e yükselterek 12. Sıraya yükselti. Temsilcimiz 24. Hafta çamını 19 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Osmaniyespor ile oynayacak.     

GÖLCÜKSPOR: 2 – PAZARSPOR: 1
STAT: Gölcük Şehir Stadı
HAKEMLER: Serhad Ürkmez ***, Fettah Yiğit ***, Göktuğ Hazar Erel ***.
GÖLCÜKSPOR: Mertehan Bakkallar ****, Kadir Turhan ***, Akın Karaaslan ***, Evren Kilarcı ***, Ali Mert Işık ***, Batuhan Boyoğlu ***, Emre Yüksektepe ***, Barış Şen *** (Dk. 73 Enes Çidemli **), Yücel Candemir *** (Dk. 75 Barış Kazer **), İsmail Yüksektepe ****, Aykut Çift **** (Dk. 90+3 M. Serdar Yazıcı *).     
PAZARSPOR: D. Çağlar Akdağ ***, Ş. Abdulkadir Uslu **, Mehmet Aytemiz *** (DK. 77 Oğuzhan Demir *), Fatih Ergen ***, Can M. Vural ** (Dk. 85 M. Ali Aydın *), Mehmet Eksik **, Volkan Can **, Sergen Ekinci ** (Dk. 61 Şahinali Terzi *), H. Eray Karataş *), Cevat Kuy **.
GOLLER: Fatih Ergen (DK. 13), İsmail Yüksek (Dk. 42 ve 90+3)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.