LASTİK İŞ
ismail

İŞSİZLİK ORANI DÜŞTÜ

Ekonomi 11.05.2016 - 17:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞSİZLİK ORANI DÜŞTÜ

İlçemizde iş arayan vatandaşları istihdam eden İŞKUR Gölcük Şubesi birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İlçemizde iş arayan vatandaşları istihdam eden İŞKUR Gölcük Şubesi birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.  İŞKUR Gölcük Şubesi Müdürü Mehmet Özdemir “Lise ve Meslek Lisesi son sınıf öğlencilerine yıl içerisinde iş arama becerileri ve teknikleri semineri verildi. Ayrıca faaliyet alanımız içerisinde bulunan ortaokul ve lise son sınıf öğrencilere Meslek Seçimine Destek Dergisi dağıtılmaktadır. İşbaşı eğitim programı faaliyetlerimizde geçen ay 226 kişi bu programdan yararlanmıştır” dedi. MESLEK DERGİSİ Özdemir “Nisan ayı içerisinde 248 işyeri ziyaretimiz oldu bu ziyaret sırasında işçi açığı varmı işe ihtiyaç var mı diye bir takım konuşmalar geçekleştirdik ve birebir konuşmalar yaptık. İşsizlik ödeneği içinde 1018 kişi işsizlik ödeneğini açıklayan Özdemir en yüksek işsizlik ödeneği 1,300 TL en düşük işsizlik ödeneği ise 650 TL'dir. Bu ödenekler işçilerin çalışma yıllarını hesaplayarak yapılıyor"dedi.
İlçemizde iş arayan vatandaşları istihdam eden İŞKUR Gölcük Şubesi birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İlçemizde iş arayan vatandaşları istihdam eden İŞKUR Gölcük Şubesi birçok vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. 
İŞKUR Gölcük Şubesi Müdürü Mehmet Özdemir “Lise ve Meslek Lisesi son sınıf öğlencilerine yıl içerisinde iş arama becerileri ve teknikleri semineri verildi. Ayrıca faaliyet alanımız içerisinde bulunan ortaokul ve lise son sınıf öğrencilere Meslek Seçimine Destek Dergisi dağıtılmaktadır. İşbaşı eğitim programı faaliyetlerimizde geçen ay 226 kişi bu programdan yararlanmıştır” dedi.
MESLEK DERGİSİ
Özdemir “Nisan ayı içerisinde 248 işyeri ziyaretimiz oldu bu ziyaret sırasında işçi açığı varmı işe ihtiyaç var mı diye bir takım konuşmalar geçekleştirdik ve birebir konuşmalar yaptık. İşsizlik ödeneği içinde 1018 kişi işsizlik ödeneğini açıklayan Özdemir en yüksek işsizlik ödeneği 1,300 TL en düşük işsizlik ödeneği ise 650 TL'dir. Bu ödenekler işçilerin çalışma yıllarını hesaplayarak yapılıyor"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.