LASTİK İŞ
ismail

İŞTE ACININ FOTOĞRAFI

Gündem 15.11.2017 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞTE ACININ FOTOĞRAFI

D-130 kara yolunda araba takla Usta Gazeteci Mustafa Bağdiken Yeni köyde meydana gelen kazayı öyle bir görüntüledi ki objektifine adete acının fotoğrafı yansıdı.

Öğle saatlerinde meydana gelen kazada seat marka araç takla atarken o an'ı Gazeteci büyüğümüz Mustafa Bağdiken görüntüledi. Sürücüsünün yaralandığı kazayı objektifine yansıtan Bağdiken adeta acının fotoğrafını çekti. Gölcük D-130 Karayolu İzmit istikameti Gemsan Fabrikası önünde meydana gelen trafik kazasında, hatalı sollama yapmak isteyen bir otomobil otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta bariyerlere giren araç takla attı. Takla atan otomobil bir anda yanmaya başladı. Yanan araç çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede söndürüldü. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı.  Fotoğraf: Mustafa Bağdiken
D-130 kara yolunda araba takla Usta Gazeteci Mustafa Bağdiken Yeni köyde meydana gelen kazayı öyle bir görüntüledi ki objektifine adete acının fotoğrafı yansıdı.

Öğle saatlerinde meydana gelen kazada seat marka araç takla atarken o an'ı Gazeteci büyüğümüz Mustafa Bağdiken görüntüledi. Sürücüsünün yaralandığı kazayı objektifine yansıtan Bağdiken adeta acının fotoğrafını çekti.

Gölcük D-130 Karayolu İzmit istikameti Gemsan Fabrikası önünde meydana gelen trafik kazasında, hatalı sollama yapmak isteyen bir otomobil otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta bariyerlere giren araç takla attı. Takla atan otomobil bir anda yanmaya başladı. Yanan araç çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede söndürüldü. Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı. 

Fotoğraf: Mustafa Bağdiken

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.