İŞTEN ATILDI 2 KİŞİYİ VURDU

Gündem 21.06.2019 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞTEN ATILDI 2 KİŞİYİ VURDU

Başiskele Yeniköy mevkiinde bulunan bir fabrikada çalışan ve işten atıldığı öne sürülen Ş.Y, sabah saatlerinde geldiği fabrika önünde dehşet saçtı. Ş.Y’nin açtığı ateş sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Başiskele İlçesi Yeniköy  mevkiinde bulunan Serbest Bölgede  faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan  Ş.Y  isimli şahıs isten çıkarıldı. Bu duruma oldukça öfkelenen  şahıs, fabrika önüne geldi.  İşçiler tam servisten indikleri esnada  silahını çıkartan ve rastgele ateş açan Ş.Y’nin silahından çıkan mermiler  A. A. isimli işçinin sırtına,  R. Ç. isimli işçinin ise bacağına isabet etti.    Olayı gerçekleştiren  şahıs olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi ile yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sırtından yaralanan A. A ile bacağından vurulan  R. Ç. ameliyata alınırken,  olayı gerçekleştiren  Ş.Y Kocaeli İl Asayiş Cinayet Büro Ekipleri ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili  soruşturmasına çok yönlü olarak sürdürüyor.
Başiskele Yeniköy mevkiinde bulunan bir fabrikada çalışan ve işten atıldığı öne sürülen Ş.Y, sabah saatlerinde geldiği fabrika önünde dehşet saçtı. Ş.Y’nin açtığı ateş sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Başiskele İlçesi Yeniköy  mevkiinde bulunan Serbest Bölgede  faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan  Ş.Y  isimli şahıs isten çıkarıldı. Bu duruma oldukça öfkelenen  şahıs, fabrika önüne geldi.  İşçiler tam servisten indikleri esnada  silahını çıkartan ve rastgele ateş açan Ş.Y’nin silahından çıkan mermiler  A. A. isimli işçinin sırtına,  R. Ç. isimli işçinin ise bacağına isabet etti.   

Olayı gerçekleştiren  şahıs olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi ile yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sırtından yaralanan A. A ile bacağından vurulan  R. Ç. ameliyata alınırken,  olayı gerçekleştiren  Ş.Y Kocaeli İl Asayiş Cinayet Büro Ekipleri ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olayla ilgili  soruşturmasına çok yönlü olarak sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.