LASTİK İŞ
ismail

İSU AŞİYAN DA İFTAR YAPTI

23.06.2017 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İSU AŞİYAN DA İFTAR YAPTI

İSU Genel Müdürlüğü, kurum personeli arasında birlik ve beraberliği artırmak, moral ve motivasyonu sağlamak amacıyla geleneksel olarak iftar programları düzenliyor. 2017 yılı kapsamında Genel Müdürlük, Darıca ve Kandıra’da iftar programları düzenleyen İSU, son programı da Başiskele, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te gerçekleştirdi.

250 CİVARINDA PERSONEL KATILDI İzmit Körfezine hâkim Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen programa Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ve Başiskele, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürleri ile 250 civarında personel katıldı. Güzel bir havada yapılan programda okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Yenilen yemeklerin ardından yapılan iftar duası ve ramazanın manevi havasına uygun yapılan konuşmalar ile katkı sağlandı.   ”HER EVE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ” Genel Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerinin günün önemini anlatan selamlama konuşmaları yaparak Ramazan ayı ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar. Ramazan ayının manevi duyguları karşıladığını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, ”Bu mübarek ay ve bu ayın manevi olarak çok güzellikleri var. Bu ayda insanın ruhu dinleniyor. Nasıl madden ihtiyaçlarımız var ise manen de ihtiyaçlarımız var. Ramazanda onları karşılıyoruz. ”dedi.    BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ İftar programları ile bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlandığını da sözlerine ekleyen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, sözlerini şöyle tamamladı, ”İftar programına geldiğiniz için teşekkür ederim. Beraber olmaktan çok mutluyum. Bir araya geldiğimizde güç-kuvvet oluşturuyoruz. Toplu vurdukça yüreklerin önünde hiçbir engel kalmaz. İnşallah bu beraberliğimizi ve birlikteliğimizi Rabbim daha devam ettirsin. Gelecek olan Ramazan bayramınızı da tebrik ediyorum. Allah hepinize, sevdiklerinizle beraber ve eşiniz-çocuğunuz ile beraber daha nice bayram ve Ramazanlara kavuşmayı nasip etsin. ” Yapılan konuşmaların ardından iftar programı, yönetici ve çalışanların çay ve ikramları eşliğinde sürdürdükleri sohbetleri ile geç saatlere kadar sürdü. 
İSU Genel Müdürlüğü, kurum personeli arasında birlik ve beraberliği artırmak, moral ve motivasyonu sağlamak amacıyla geleneksel olarak iftar programları düzenliyor. 2017 yılı kapsamında Genel Müdürlük, Darıca ve Kandıra’da iftar programları düzenleyen İSU, son programı da Başiskele, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te gerçekleştirdi.

250 CİVARINDA PERSONEL KATILDI

İzmit Körfezine hâkim Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen programa Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ve Başiskele, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürleri ile 250 civarında personel katıldı. Güzel bir havada yapılan programda okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Yenilen yemeklerin ardından yapılan iftar duası ve ramazanın manevi havasına uygun yapılan konuşmalar ile katkı sağlandı.

 

”HER EVE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Genel Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerinin günün önemini anlatan selamlama konuşmaları yaparak Ramazan ayı ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar. Ramazan ayının manevi duyguları karşıladığını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, ”Bu mübarek ay ve bu ayın manevi olarak çok güzellikleri var. Bu ayda insanın ruhu dinleniyor. Nasıl madden ihtiyaçlarımız var ise manen de ihtiyaçlarımız var. Ramazanda onları karşılıyoruz. ”dedi. 

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ

İftar programları ile bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlandığını da sözlerine ekleyen İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, sözlerini şöyle tamamladı, ”İftar programına geldiğiniz için teşekkür ederim. Beraber olmaktan çok mutluyum. Bir araya geldiğimizde güç-kuvvet oluşturuyoruz. Toplu vurdukça yüreklerin önünde hiçbir engel kalmaz. İnşallah bu beraberliğimizi ve birlikteliğimizi Rabbim daha devam ettirsin. Gelecek olan Ramazan bayramınızı da tebrik ediyorum. Allah hepinize, sevdiklerinizle beraber ve eşiniz-çocuğunuz ile beraber daha nice bayram ve Ramazanlara kavuşmayı nasip etsin. ”

Yapılan konuşmaların ardından iftar programı, yönetici ve çalışanların çay ve ikramları eşliğinde sürdürdükleri sohbetleri ile geç saatlere kadar sürdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.