LASTİK İŞ

İSU UYARDI!

29.11.2016 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İSU UYARDI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; bölgemizin, Çarşamba gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı havanın etkisine gireceği ve hissedilir derecede sıcaklık düşüşlerinin beklendiği belirtilmekte.

İSU yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Önümüzdeki Pazar gününe kadar devam edecek ve etkisini sürdürecek yoğun kar yağışı ve düşen hava sıcaklıklardan dolayı açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmektedir” denildi. Sayaçların nasıl korunabileceğine dair şu bilgiler verildi: “Su sayaçları, soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş veya cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır. Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemeli ve herhangi bir şekilde ısıtılmamalıdır. Abonelerimizin, alınan önlemlere rağmen donan su sayaçlarını Kurumumuzun 7 gün 24 saat faaliyet gösteren arıza ihbar merkezi ALO 185 hattına bildirmeleri gerekmektedir.”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; bölgemizin, Çarşamba gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı havanın etkisine gireceği ve hissedilir derecede sıcaklık düşüşlerinin beklendiği belirtilmekte.

İSU yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Önümüzdeki Pazar gününe kadar devam edecek ve etkisini sürdürecek yoğun kar yağışı ve düşen hava sıcaklıklardan dolayı açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmektedir” denildi.

Sayaçların nasıl korunabileceğine dair şu bilgiler verildi: “Su sayaçları, soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş veya cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır. Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemeli ve herhangi bir şekilde ısıtılmamalıdır. Abonelerimizin, alınan önlemlere rağmen donan su sayaçlarını Kurumumuzun 7 gün 24 saat faaliyet gösteren arıza ihbar merkezi ALO 185 hattına bildirmeleri gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.