İTFAİYE ERİ TÜRK BAYRAĞI İÇİN SEFERBER OLDU

Gündem 26.11.2018 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İTFAİYE ERİ TÜRK BAYRAĞI İÇİN SEFERBER OLDU

İzmit ilçesinde 3 katlı binanın en üst katındaki ev alev alev yandı. Kullanılamz hele gelen evdeki yangına müdahale eden itfaiye ekibi duvarda asılı olan Türk bayrağını alarak, yanmaktan kurtardı.

Olay, İzmit Yenişehir Mahallesi Bayrak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere sokak üzerinde bulunan 61 yaşındaki Aynur Kul ve çocuklarının yaşadığı 3 katlı binanın çatı katındaki evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlara bir yandan durumu 112 Acil yardım ekiplerine bildirirken, diğer yandan da eve koşarak evde bulunan Aynur Kul ve çocuklarını dışarı çıkarttılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.  İtfaiye eri yanmak üzere olan Türk bayrağı için seferber oldu  Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile evde çıkan yangın yaklaşık yarım saat sonra kontrol altına alındı. Merdiven yardımı ile kontrol altına alınan alevleri söndüren bir itfaiye eri duvarda asılı ve yanmak üzere olan Türk Bayrağı’nı fark etti. Merdiven yardımı ile Türk Bayrağı’na asılı olduğu yerden aldı. Alevlerin yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından söndürülmesinin ardından itfaiye eri yanmak üzereyken aldığı Türk Bayrağı’nı alarak itfaiye aracına koydu.   
İzmit ilçesinde 3 katlı binanın en üst katındaki ev alev alev yandı. Kullanılamz hele gelen evdeki yangına müdahale eden itfaiye ekibi duvarda asılı olan Türk bayrağını alarak, yanmaktan kurtardı.

Olay, İzmit Yenişehir Mahallesi Bayrak Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere sokak üzerinde bulunan 61 yaşındaki Aynur Kul ve çocuklarının yaşadığı 3 katlı binanın çatı katındaki evde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlara bir yandan durumu 112 Acil yardım ekiplerine bildirirken, diğer yandan da eve koşarak evde bulunan Aynur Kul ve çocuklarını dışarı çıkarttılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

İtfaiye eri yanmak üzere olan Türk bayrağı için seferber oldu 

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile evde çıkan yangın yaklaşık yarım saat sonra kontrol altına alındı. Merdiven yardımı ile kontrol altına alınan alevleri söndüren bir itfaiye eri duvarda asılı ve yanmak üzere olan Türk Bayrağı’nı fark etti. Merdiven yardımı ile Türk Bayrağı’na asılı olduğu yerden aldı. Alevlerin yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından söndürülmesinin ardından itfaiye eri yanmak üzereyken aldığı Türk Bayrağı’nı alarak itfaiye aracına koydu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.