LASTİK İŞ

İTFAİYE FİLOSU GENİŞLİYOR

Gündem 19.06.2017 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İTFAİYE FİLOSU GENİŞLİYOR

Türkiye’nin örnek itfaiyelerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, araç filosuna yenilerini katacak. Pek çok olayda ve afette görev yapan itfaiye, modern araçlarla çalışmalarını daha da hızlı ve kolay hale getirecek. Bu kapsamda Kocaeli itfaiyesi dördü merdivenli olmak üzere 9 adet itfaiye aracı alacak.

İtfaiye araçlarının 4 tanesi 42 metre Mafsallı İtfaiye Merdiven Aracı, 4 tanesi 7 ton kapasiteli İtfaiye Arazözü ve 1 tanesi de 2 ton kapasiteli İtfaiye Arazözü şeklinde temin edilecek. Araçların alım ihalesi 23 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Büyükşehir ihale salonunda yapılacak.   ARAÇLARIN ÖZEDLLİKLERİ 4 adet 42 metre tam otomatik merdivenli itfaiye aracı, 315 hp gücünde olacak. 1+2 personel kapasiteli, otomatik vitesli, 40 saniyede açılabilen merdiven sistemi ile araç son teknoloji güvenlik donanımlarını sunuyor. 4 adet 7 ton su kapasiteli itfaiye aracı ise 295 hp gücünde, çift kabinli 1+4 personel kapasiteli, otomatik vitesli, 7 ton su, 300 litre köpük kapasiteli olacak. Araç hem ilk müdahale hem takviye aracı olarak kullanılabilecek araç itfai olaylara karşı tam donanımlı olacak.   DAR ALANLARDA ETKİN 1 adet 2 ton su kapasiteli itfaiye aracı 190 hp gücünde, 6 çarpı 6 tam otomatik diferansiyel, dar alanlardaki itfai olaylara etkin müdahale amaçlı, dar sokaklara rahat girebilecek nitelikte olacak. Manevra yapabilecek ebatlarda, kaza-kurtarma ve yangın olaylarına ilk müdahale yapabilecek kapasitede donanım barındıracak.  
Türkiye’nin örnek itfaiyelerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, araç filosuna yenilerini katacak. Pek çok olayda ve afette görev yapan itfaiye, modern araçlarla çalışmalarını daha da hızlı ve kolay hale getirecek. Bu kapsamda Kocaeli itfaiyesi dördü merdivenli olmak üzere 9 adet itfaiye aracı alacak.

İtfaiye araçlarının 4 tanesi 42 metre Mafsallı İtfaiye Merdiven Aracı, 4 tanesi 7 ton kapasiteli İtfaiye Arazözü ve 1 tanesi de 2 ton kapasiteli İtfaiye Arazözü şeklinde temin edilecek. Araçların alım ihalesi 23 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Büyükşehir ihale salonunda yapılacak.

 

ARAÇLARIN ÖZEDLLİKLERİ

4 adet 42 metre tam otomatik merdivenli itfaiye aracı, 315 hp gücünde olacak. 1+2 personel kapasiteli, otomatik vitesli40 saniyede açılabilen merdiven sistemi ile araç son teknoloji güvenlik donanımlarını sunuyor.

4 adet 7 ton su kapasiteli itfaiye aracı ise 295 hp gücünde, çift kabinli 1+4 personel kapasiteli, otomatik vitesli, 7 ton su, 300 litre köpük kapasiteli olacak. Araç hem ilk müdahale hem takviye aracı olarak kullanılabilecek araç itfai olaylara karşı tam donanımlı olacak.

 

DAR ALANLARDA ETKİN

1 adet 2 ton su kapasiteli itfaiye aracı 190 hp gücünde, 6 çarpı 6 tam otomatik diferansiyel, dar alanlardaki itfai olaylara etkin müdahale amaçlı, dar sokaklara rahat girebilecek nitelikte olacak. Manevra yapabilecek ebatlarda, kaza-kurtarma ve yangın olaylarına ilk müdahale yapabilecek kapasitede donanım barındıracak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.