LASTİK İŞ
ismail

İTİŞMEYELİM İLETİLEŞİM

04.02.2020 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İTİŞMEYELİM İLETİLEŞİM

Satır Başı Kitap Kulübü seminerlerine bir yenisini daha ekleyerek farkındalık yarattı.

Bu seferki seminerlerinin konusu “İletişim” di. Semineri veren uzman kişi, Nlp Master & Öğrenci Koçu ve aynı zamanda Satır Başı Kitap Kulübünün de lideri Dilek Özen’idi.  Nlp (beyin dili programlaması), iletişim, kişilik tipleri, temsil sistemleri, sevgi dili gibi alt başlıkları da işleyen kulüp lideri Dilek Özen, katılımcılarla birlikte testler de çözerek kişilerin kendilerine yönelik farkındalık yaşamalarını sağladı.  Her ay bir kitap değerlendirmesi ve bir uzmanla söyleşi yapan, Gölcük’ün ilk ve tek kitap kulübü Satır Başı Kitap Kulübü sizleri de aralarında görmek istiyor.  Detaylı bilgi ve iletişim için; @satirbasikitap (Instagram ve Facebook) Kulüp Lideri;  @dilekozenceylan (Instagram) e-posta; satirbasi41@gmail.com
Satır Başı Kitap Kulübü seminerlerine bir yenisini daha ekleyerek farkındalık yarattı.

Bu seferki seminerlerinin konusu “İletişim” di. Semineri veren uzman kişi, Nlp Master & Öğrenci Koçu ve aynı zamanda Satır Başı Kitap Kulübünün de lideri Dilek Özen’idi. 

Nlp (beyin dili programlaması), iletişim, kişilik tipleri, temsil sistemleri, sevgi dili gibi alt başlıkları da işleyen kulüp lideri Dilek Özen, katılımcılarla birlikte testler de çözerek kişilerin kendilerine yönelik farkındalık yaşamalarını sağladı. 

Her ay bir kitap değerlendirmesi ve bir uzmanla söyleşi yapan, Gölcük’ün ilk ve tek kitap kulübü Satır Başı Kitap Kulübü sizleri de aralarında görmek istiyor. 

Detaylı bilgi ve iletişim için;

@satirbasikitap (Instagram ve Facebook)

Kulüp Lideri; 

@dilekozenceylan (Instagram)

e-posta; satirbasi41@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.