LASTİK İŞ

''İYİ DİYALOG KURUP KÖYLERİMİZE BİRLİKTE HİZMET ÜRETECEĞİZ''

16.07.2019 - 19:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''İYİ DİYALOG KURUP KÖYLERİMİZE BİRLİKTE HİZMET ÜRETECEĞİZ''

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Köy Muhtarları Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Köy muhtarlarının köylerle ilgili aktardığı sorun ve talepleri dinleyen Başkan Sezer, “İyi diyalog kurup, köylerimize en iyi hizmeti el birliğiyle vereceğiz.” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her ay düzenli olarak bir araya gelip, köylerle ilgili talep ve önerileri dinlediği Köy Muhtarları Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, İSU Gölcük Şube Müdürü Hüseyin Denizli, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve köy muhtarları katılım gösterdi.  “SİZLER GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZSINIZ”  Yapılan toplantıda Başkan Sezer, muhtarların köylerle ilgili aktardığı sorunları, talep ve önerileri dinledi, 100 günlük süreçte yapılanları aktardı. Sezer ayrıca şunları söyledi: "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliği devam ettirdiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç sorun olmayacaktır. İyi diyalog kurup, köylerimize en iyi hizmeti el birliğiyle vereceğiz. Sizler bu noktada gözümüz kulağımız olacaksınız” dedi. Toplantı da Başkan Sezer, sorun ve sıkıntıları not alıp, çözümü noktasında da gerekli talimatları verdi.
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Köy Muhtarları Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Köy muhtarlarının köylerle ilgili aktardığı sorun ve talepleri dinleyen Başkan Sezer, “İyi diyalog kurup, köylerimize en iyi hizmeti el birliğiyle vereceğiz.” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her ay düzenli olarak bir araya gelip, köylerle ilgili talep ve önerileri dinlediği Köy Muhtarları Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, İSU Gölcük Şube Müdürü Hüseyin Denizli, Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve köy muhtarları katılım gösterdi.

 “SİZLER GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZSINIZ”

 Yapılan toplantıda Başkan Sezer, muhtarların köylerle ilgili aktardığı sorunları, talep ve önerileri dinledi, 100 günlük süreçte yapılanları aktardı. Sezer ayrıca şunları söyledi: "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliği devam ettirdiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç sorun olmayacaktır. İyi diyalog kurup, köylerimize en iyi hizmeti el birliğiyle vereceğiz. Sizler bu noktada gözümüz kulağımız olacaksınız” dedi. Toplantı da Başkan Sezer, sorun ve sıkıntıları not alıp, çözümü noktasında da gerekli talimatları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.