İYİ HABER GELDİ !

Ekonomi 13.01.2017 - 11:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ HABER GELDİ !

TArım Bakanı Faruk Çelik ekmek zammı ile ilgili konuştu

Tarım Bakanı Faruk Çelik "Ekmek zammını gerektirecek bir durum yok" dedi.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TV’lerde canlı yayınlanan açıklamasında şunları söyledi: Ekmek ve un fiyatlarında artış gerektirecek bir durum yok. Buğday fiyatlarında artış olmadı. 90 gün vadeli vade farksız buğday satışını başlatıyoruz. Ekmek üretimimi için yeni iş yeri ruhsatı ibraz edemeyen Bakanlık’tan kayıt belgesi alamayacak.
TArım Bakanı Faruk Çelik ekmek zammı ile ilgili konuştu

Tarım Bakanı Faruk Çelik "Ekmek zammını gerektirecek bir durum yok" dedi.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TV’lerde canlı yayınlanan açıklamasında şunları söyledi:

Ekmek ve un fiyatlarında artış gerektirecek bir durum yok. Buğday fiyatlarında artış olmadı. 90 gün vadeli vade farksız buğday satışını başlatıyoruz.

Ekmek üretimimi için yeni iş yeri ruhsatı ibraz edemeyen Bakanlık’tan kayıt belgesi alamayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.