LASTİK İŞ
ismail

'İYİ' LERDEN İYİLİK PROJESİ

18.03.2020 - 12:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'İYİ' LERDEN İYİLİK PROJESİ

Öncelikle içinde bulunduğumuz hassas sürecin birlik, beraberlik ve dayanışma ile gerekli tedbirleri alıp, uyarılara riayet edilerek en kısa zamanda atlatılabilmesini temenni ediyor bu konuda İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ve tüm birimlerimizle bölgemizde üzerimize düşen, destek olabileceğimiz her alanda hizmete hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ülkemizide etkisi altına alan Corona virisü salgını ile ilgili yetkili kurumlarımızın aldığı tedbirler ve uyarılar doğrultusunda bireysel izalasyonun gerekliliği hepimizin malumudur. Bu gereklilik kapsamında İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Gençlik Politikaları birimi ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın 60 yaş üzeri vatandaşlarımızın bu hassas süreçte mağduriyet yaşamamaları adına market, pazar ve tüm alışveriş ihtiyaçları Gençlik Politikaları birimimiz ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın oluşturduğu bir ekip tarafından tek bir telefon ile giderilmesi projesi 18.03.2020 Çarşamba günü saat 09:00 itibarı ile hayata geçirilmiştir. Alışveriş ihtiyacı olan 60 yaş üzeri vatandaşlarımızın İlçe Başkanlığımız tarafından paylaşılacak olan irtibat telefonları ile bizlere ulaşması yeterli olacaktır.. Sadece hastalıklar değil, İyilikte bulaşıcıdır..

Öncelikle içinde bulunduğumuz hassas sürecin birlik, beraberlik ve dayanışma ile gerekli tedbirleri alıp, uyarılara riayet edilerek en kısa zamanda atlatılabilmesini temenni ediyor bu konuda İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ve tüm birimlerimizle bölgemizde üzerimize düşen, destek olabileceğimiz her alanda hizmete hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

Ülkemizide etkisi altına alan Corona virisü salgını ile ilgili yetkili kurumlarımızın aldığı tedbirler ve uyarılar doğrultusunda bireysel izalasyonun gerekliliği hepimizin malumudur. Bu gereklilik kapsamında İyi Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Gençlik Politikaları birimi ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın 60 yaş üzeri vatandaşlarımızın bu hassas süreçte mağduriyet yaşamamaları adına market, pazar ve tüm alışveriş ihtiyaçları Gençlik Politikaları birimimiz ve Gençlik Kolları Başkanlığımızın oluşturduğu bir ekip tarafından tek bir telefon ile giderilmesi projesi 18.03.2020 Çarşamba günü saat 09:00 itibarı ile hayata geçirilmiştir.

Alışveriş ihtiyacı olan 60 yaş üzeri vatandaşlarımızın İlçe Başkanlığımız tarafından paylaşılacak olan irtibat telefonları ile bizlere ulaşması yeterli olacaktır..

Sadece hastalıklar değil,
İyilikte bulaşıcıdır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.