İYİ PARTİ 250 ANNE İLE BULUŞTU

Asayiş 13.05.2018 - 15:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ 250 ANNE İLE BULUŞTU

İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği 13 Mayıs Anneler günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına katılan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları kendilerini tanıtan kısa konuşmaları ile birlikte kahvaltı programına katılan hanımların anneler gününü kutladılar.

ADAY ADAYLARI KATILDI 13 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programı düzenleyen İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği anneler gününü kutladı.  Kahvaltı programına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Ruhan Tekcan, Dicle Akın, Ayşegül Babacan, Adil Gülez, Renan Kıran, Murat Atar Ali Türkşen ve Ayşegül Babacan’ın yanı sıra İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç ve Yönetimi ve Değirmendereli hanımlar katıldı. Kahvaltı programında açılış konuşmasını İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç gerçekleştirdi.  Sevinç “Sayın Başkanlarım, değerli aday adaylarım ,saygıdeğer hanımlar İYİ Parti Değirmendere temsilciliğinin hazırladığı Anneler Günü kahvaltımıza hoş geldiniz. Hepinizin malumu 24 Haziran tarihinde herkes için çok önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak,ülkemizi yaşanılabilir, özgür mutlu ve de iyi bir ülke yapma amacımız var. İnşallah ta bunu elbirliği ile başaracağız. Bizler Değirmendereliyiz, Değirmendere yaşıyoruz ama artık Değirmendere eskisi gibi ufak bir kasaba değildir. Nüfusu 42 bin, seçmen sayısı da 30 bindir. Bugün itibariyle seçimlere 48 gün var. Bu zamanı hep beraber iyi değerlendirelim. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayınız. El ele verelim, omuz omuza verelim, sırt sırta verelim. Başarıyı hep beraber yakalayalım.  Kadınlar isterse bu kötü gidişatı değiştirebilirler, başarırlar”dedi. “BANA MERAL ABLA DİYİN” İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  “ Şu anda burada bulunan bütün ablalarımın annelerimin anneler gününü kutluyorum. Peygamber Efendimiz bir sözünde, “ Eğer yer yüzünde secde edilecek Allah’tan başka bir şey olsaydı bu annedir” demiştir. Buradan bu özel kadınların tamamının anneler gününü kutluyorum. Hepsinin ellerinden tek tek öpüyorum. Saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hep, “Bana Meral abla diyin” demiştir. Buradan kendisinin de bir anne olması sebebiyle anneler gününü kutluyorum. Sevgiyle saygıyla kalın teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği 13 Mayıs Anneler günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı programına katılan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları kendilerini tanıtan kısa konuşmaları ile birlikte kahvaltı programına katılan hanımların anneler gününü kutladılar.

ADAY ADAYLARI KATILDI
13 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Değirmendere Alaçatı Cafe’de 250 anne ile kahvaltı programı düzenleyen İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği anneler gününü kutladı.  Kahvaltı programına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları Ruhan Tekcan, Dicle Akın, Ayşegül Babacan, Adil Gülez, Renan Kıran, Murat Atar Ali Türkşen ve Ayşegül Babacan’ın yanı sıra İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç ve Yönetimi ve Değirmendereli hanımlar katıldı. Kahvaltı programında açılış konuşmasını İYİ Parti Değirmendere Temsilciliği Başkanı Meryem Sevinç gerçekleştirdi.  Sevinç “Sayın Başkanlarım, değerli aday adaylarım ,saygıdeğer hanımlar İYİ Parti Değirmendere temsilciliğinin hazırladığı Anneler Günü kahvaltımıza hoş geldiniz. Hepinizin malumu 24 Haziran tarihinde herkes için çok önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak,ülkemizi yaşanılabilir, özgür mutlu ve de iyi bir ülke yapma amacımız var. İnşallah ta bunu elbirliği ile başaracağız. Bizler Değirmendereliyiz, Değirmendere yaşıyoruz ama artık Değirmendere eskisi gibi ufak bir kasaba değildir. Nüfusu 42 bin, seçmen sayısı da 30 bindir. Bugün itibariyle seçimlere 48 gün var. Bu zamanı hep beraber iyi değerlendirelim. Bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayınız. El ele verelim, omuz omuza verelim, sırt sırta verelim. Başarıyı hep beraber yakalayalım.  Kadınlar isterse bu kötü gidişatı değiştirebilirler, başarırlar”dedi.

“BANA MERAL ABLA DİYİN”
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  “ Şu anda burada bulunan bütün ablalarımın annelerimin anneler gününü kutluyorum. Peygamber Efendimiz bir sözünde, “ Eğer yer yüzünde secde edilecek Allah’tan başka bir şey olsaydı bu annedir” demiştir. Buradan bu özel kadınların tamamının anneler gününü kutluyorum. Hepsinin ellerinden tek tek öpüyorum. Saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hep, “Bana Meral abla diyin” demiştir. Buradan kendisinin de bir anne olması sebebiyle anneler gününü kutluyorum. Sevgiyle saygıyla kalın teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.