LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ 3. YAŞINI KUTLADI

Asayiş 25.10.2020 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İYİ PARTİ 3. YAŞINI KUTLADI

İYİ Parti’nin 3’ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakıldı. Törende konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “3 yıllık bir parti olmamıza rağmen muhalefet eden ve çözüm önerisi sunan tek partiyiz” dedi.

İYİ Parti’nin kuruluşunun 3’nü yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakıldı. Çelenk törenin ardından İl Başkanı Yıldız’ın öncülüğünde partililerle vatandaşlara fidan dağıtıldı. Programa İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Gökçe Neslikondu, İYİ Parti İl Yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.   BASKILARLA MÜCADELE ETTİK Törende konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız “İYİ Parti 3 yıl önce büyük bir emekle, büyük bir mücadeleyle kuruldu. Çok farklı yaftalarla bizi suçlayanlar oldu. İYİ Parti Türkiye’de olmazsa olmaz haline geldi. İYİ Parti değişimin öncüsü oldu. Baskılarla mücadele ettik. İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ  “İYİ Parti kuruluşundan 6 ay sonra TBMM’de en başarılı parti oldu” diyen Yıldız, “Türkiye’de Meral Akşener cesur yüreğiyle büyük bir önderlik yaptı. Bizde bu azim olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyeti’ndeki başkanlık sistemi değişecek. Biz iktidar olmak istiyoruz. Bunu şahsımız için değil, Türkiye’nin normalleşmesi için istiyoruz. Ülke dar boğazdan çıkmak zorunda. Meral Akşener’e inanıyoruz” dedi. TEK ALTERNATİF PARTİ BİZİZ Yıldız sözlerinin sonunda, “Gece gündüz sokakları gezerek insanların dertlerini dinliyor ve TBMM’de bu sorunları dile getiriyor. 3 yıllık bir parti olmamıza rağmen muhalefet eden ve çözüm önerisi sunan tek partiyiz. İYİ Parti var olacak ve var olmak zorunda. 3. Yaşımızı kutluyoruz, nice 3 yaşları kutlayacağız İnşallah. İlk seçimde Türkiye’nin tek alternatif partisi biziz” dedi.
İYİ Parti’nin 3’ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakıldı. Törende konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “3 yıllık bir parti olmamıza rağmen muhalefet eden ve çözüm önerisi sunan tek partiyiz” dedi.

İYİ Parti’nin kuruluşunun 3’nü yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakıldı. Çelenk törenin ardından İl Başkanı Yıldız’ın öncülüğünde partililerle vatandaşlara fidan dağıtıldı. Programa İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Gökçe Neslikondu, İYİ Parti İl Yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

BASKILARLA MÜCADELE ETTİK

Törende konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız “İYİ Parti 3 yıl önce büyük bir emekle, büyük bir mücadeleyle kuruldu. Çok farklı yaftalarla bizi suçlayanlar oldu. İYİ Parti Türkiye’de olmazsa olmaz haline geldi. İYİ Parti değişimin öncüsü oldu. Baskılarla mücadele ettik.

İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ

 “İYİ Parti kuruluşundan 6 ay sonra TBMM’de en başarılı parti oldu” diyen Yıldız, “Türkiye’de Meral Akşener cesur yüreğiyle büyük bir önderlik yaptı. Bizde bu azim olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyeti’ndeki başkanlık sistemi değişecek. Biz iktidar olmak istiyoruz. Bunu şahsımız için değil, Türkiye’nin normalleşmesi için istiyoruz. Ülke dar boğazdan çıkmak zorunda. Meral Akşener’e inanıyoruz” dedi.

TEK ALTERNATİF PARTİ BİZİZ

Yıldız sözlerinin sonunda, “Gece gündüz sokakları gezerek insanların dertlerini dinliyor ve TBMM’de bu sorunları dile getiriyor. 3 yıllık bir parti olmamıza rağmen muhalefet eden ve çözüm önerisi sunan tek partiyiz. İYİ Parti var olacak ve var olmak zorunda. 3. Yaşımızı kutluyoruz, nice 3 yaşları kutlayacağız İnşallah. İlk seçimde Türkiye’nin tek alternatif partisi biziz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.