LASTİK İŞ

İYİ PARTİ BASINLA BULUŞTU

Gündem 11.01.2020 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ BASINLA BULUŞTU

10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi tarafından Gölcük'te çalışan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler.

10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kapsamında ilçemizde birçok kamu kurum ve kuruluşlar tarafından seri ziyaretler yapılarak çalışan gazeteciler günü kutladılar. Bu kapsamda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi Gölcük DOWN Sendromlular cafesinde Gölcük Basınına kahvaltı programını düzenledi. Düzenlenen programa İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi, İYİ Parti il yönetiminden Çetin Kocatürk ve gölcük basını katılım sağladı.  Programda konuşan İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle 10 Ocak çalışan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlarım. Evet, gazeteci arkadaşlarımız zor şartlar altında görevlerini aksatmadan yapıyorlar. Bu zor şartların olmasına rağmen gazeteci arkadaşlarımız doğru tarafsız objektif olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Gazeteciler biz siyasilerin ve halk arasındaki köprüyü çok iyi bir şekilde sağlıyorlar. Bizlerin seslerini halka doğru ve tarafsız olarak yansıtıyorlar. 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bizde ilçe yönetimi olarak sizlerle bir araya gelmek için böyle bir program yaptık. Bizim bu 0programa katıldığınız için teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi tarafından Gölcük'te çalışan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler.

10 Ocak çalışan Gazeteciler günü kapsamında ilçemizde birçok kamu kurum ve kuruluşlar tarafından seri ziyaretler yapılarak çalışan gazeteciler günü kutladılar. Bu kapsamda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi Gölcük DOWN Sendromlular cafesinde Gölcük Basınına kahvaltı programını düzenledi. Düzenlenen programa İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi, İYİ Parti il yönetiminden Çetin Kocatürk ve gölcük basını katılım sağladı. 
Programda konuşan İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle 10 Ocak çalışan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlarım. Evet, gazeteci arkadaşlarımız zor şartlar altında görevlerini aksatmadan yapıyorlar. Bu zor şartların olmasına rağmen gazeteci arkadaşlarımız doğru tarafsız objektif olarak görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Gazeteciler biz siyasilerin ve halk arasındaki köprüyü çok iyi bir şekilde sağlıyorlar. Bizlerin seslerini halka doğru ve tarafsız olarak yansıtıyorlar. 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bizde ilçe yönetimi olarak sizlerle bir araya gelmek için böyle bir program yaptık. Bizim bu 0programa katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.