LASTİK İŞ

İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

Gündem 03.05.2019 - 15:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret etti.Türk Bayrağı hediye etti.

Seçimlere millet ittifakı adı altında giren Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile millet ittifakı meclis üyesi kontenjan adayları Fahrettin Büyükoğlu,Ender Kodal ile Atilla Karakaya, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.   İYİ OLANI DESTEKLEYECEĞİZ Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı  "seçim bitti şimdi dostluk zamanı diyerek Gölcük Belediye Başkanı seçilen Ali Yıldırım Sezer'e hayırlı olsun temennisinde bulunduk. İYİ Parti olarak verilen sözlerin, vaatlerin takipçisi olacağız. Vatandaş lehine olan projleri, çalışmaları destekleyeceğiz, yanlışın karşısında olacağız" dedi. Teşekkür etti Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer " Biz  büyük bir aileyiz. Seçim yarışı geride kaldı. Bundan sonra hep birlikte Gölcük'ü yöneteceğiz. Siyasi ayrım yapmadan Gölcük  düşünen, yaşayan herkese kapım açık,yeterki ilçemize faydalı fikri,düşüncesi olan insanlar bu kapıdan içeri girsin" dedi. İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Başkan Sezer'e Türk Bayrağı ve Kur_an'ı kerim hediye etti.  
Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret etti.Türk Bayrağı hediye etti.

Seçimlere millet ittifakı adı altında giren Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile millet ittifakı meclis üyesi kontenjan adayları Fahrettin Büyükoğlu,Ender Kodal ile Atilla Karakaya, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

İYİ OLANI DESTEKLEYECEĞİZ

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı  "seçim bitti şimdi dostluk zamanı diyerek Gölcük Belediye Başkanı seçilen Ali Yıldırım Sezer'e hayırlı olsun temennisinde bulunduk. İYİ Parti olarak verilen sözlerin, vaatlerin takipçisi olacağız. Vatandaş lehine olan projleri, çalışmaları destekleyeceğiz, yanlışın karşısında olacağız" dedi.

Teşekkür etti

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer " Biz  büyük bir aileyiz. Seçim yarışı geride kaldı. Bundan sonra hep birlikte Gölcük'ü yöneteceğiz. Siyasi ayrım yapmadan Gölcük  düşünen, yaşayan herkese kapım açık,yeterki ilçemize faydalı fikri,düşüncesi olan insanlar bu kapıdan içeri girsin" dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı Başkan Sezer'e Türk Bayrağı ve Kur_an'ı kerim hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.