İYİ PARTİ’DEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

Asayiş 28.12.2019 - 14:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ’DEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

CHP İlçe kongresinde konuşan Eski Milletvekili Hurşit Güneş, “ Son seçimlerde Kocaeli’de oy kullanmadım, sebebi aşikar. Ben sadece CHP için oy kullanırım” dedi. Konuşma sırasında İyi Partili yöneticiler salonu terk etti.

İYİ PARTİLİLER SALONU TERK ETTİ CHP İlçe Kongeresine misafir olarak katılan Gölcük İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İYİ Partili yöneticiler Güneş'în konuşmasına tepki olarak salonu terk etti. İTTİFAKA ZARAR VERİYOR Güneş'in konuşması sırasında salonu terk eden  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Prof. Hurşit Güneş’in olumsuz konuşmalarını CHP’ ye mal etmiyorum. Fakat bir profesörün bu sözleri hiçbir zaman hoş değil. Biz İYİ Parti olarak CHP ile iyi bir ittifak yaparak birlikte başarıyı elde ettik. Fakat buradaki konuşmaların bu başarının sadece CHP’ye ait olduğunu söylemesi bizleri üzdü. Aynı zamanda yerel seçimlerde ortak adayımıza oy vermemek için İstanbul’da oy kullandığını belirtmesi bizleri daha da üzdü. Bizim genel başkanımız İstanbul’da Ortak adayımıza oy kullandı. Eski Milletvekili Hurşit Güneş bu ittifaka zarar veriyor. Güneş, farklı kişi ve düşüncelere hizmet veriyor. Bizde bundan dolayı tepkimizi koyduk. Yapmamamız gerekeni yaparak kongreden ayrıldık. Burada şunu da belirtmek isterim. Bizim ayrılmamızdan sonra söz alan CHP Kocaeli il başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili gerekli düzeltme konuşmalarını yaptıklarının haberini aldım. Kendilerine teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner   
CHP İlçe kongresinde konuşan Eski Milletvekili Hurşit Güneş, “ Son seçimlerde Kocaeli’de oy kullanmadım, sebebi aşikar. Ben sadece CHP için oy kullanırım” dedi. Konuşma sırasında İyi Partili yöneticiler salonu terk etti.

İYİ PARTİLİLER SALONU TERK ETTİ

CHP İlçe Kongeresine misafir olarak katılan Gölcük İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İYİ Partili yöneticiler Güneş'în konuşmasına tepki olarak salonu terk etti.

İTTİFAKA ZARAR VERİYOR

Güneş'in konuşması sırasında salonu terk eden  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı  “Öncelikle şunu belirtmek isterim. Prof. Hurşit Güneş’in olumsuz konuşmalarını CHP’ ye mal etmiyorum. Fakat bir profesörün bu sözleri hiçbir zaman hoş değil. Biz İYİ Parti olarak CHP ile iyi bir ittifak yaparak birlikte başarıyı elde ettik. Fakat buradaki konuşmaların bu başarının sadece CHP’ye ait olduğunu söylemesi bizleri üzdü. Aynı zamanda yerel seçimlerde ortak adayımıza oy vermemek için İstanbul’da oy kullandığını belirtmesi bizleri daha da üzdü. Bizim genel başkanımız İstanbul’da Ortak adayımıza oy kullandı. Eski Milletvekili Hurşit Güneş bu ittifaka zarar veriyor. Güneş, farklı kişi ve düşüncelere hizmet veriyor. Bizde bundan dolayı tepkimizi koyduk. Yapmamamız gerekeni yaparak kongreden ayrıldık. Burada şunu da belirtmek isterim. Bizim ayrılmamızdan sonra söz alan CHP Kocaeli il başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili gerekli düzeltme konuşmalarını yaptıklarının haberini aldım. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.