İYİ PARTİ'DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gündem 02.10.2019 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ'DEN KAYMAKAMA ZİYARET

İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İyi Partililer Kaymakam Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a hayırlı olsu ziyaretleri devam ediyor.  Bu ziyaretler kapsamında İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kocatürk, İlçe Yöneticisi Muharrem Odabaş ve melis üyesi Emrah Salbacak, Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret ettiler.   Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kaymakam Karabulut; “sizlerin bu nazik ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz.  Gölcük’e atanarak göreve başladım. Bu şirin ilçemizde hep birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimize gönülden inanıyorum. En iyi ve kaliteli hizmet siyasi Parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmet vereceğiz” dedi.    İyi Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bir siyesi parti temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Başkan Aynacı yönetimini tanıştırdıktan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.    
İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İyi Partililer Kaymakam Cengiz Karabulut’u ziyaret etti.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a hayırlı olsu ziyaretleri devam ediyor.  Bu ziyaretler kapsamında İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kocatürk, İlçe Yöneticisi Muharrem Odabaş ve melis üyesi Emrah Salbacak, Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kaymakam Karabulut; “sizlerin bu nazik ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz.  Gölcük’e atanarak göreve başladım. Bu şirin ilçemizde hep birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimize gönülden inanıyorum. En iyi ve kaliteli hizmet siyasi Parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmet vereceğiz” dedi.   

İyi Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bir siyesi parti temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Başkan Aynacı yönetimini tanıştırdıktan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.