LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ'DEN TEMAD'A ZİYARET

Gündem 19.10.2018 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ'DEN TEMAD'A ZİYARET

İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TEMAD’ın 34.yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıl dönümünü nedeni ile İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi ziyaret etti.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Yöneticileri Çetin Kocatürk, Erol Erdoğan ve Soner Yusufoğlu TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutladılar. Başkan Aynacı  “TEMAD İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu.  TEMAD’ın 34.yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıl dönümünü kutlu olsun. Genel Merkez bizi yeniden onurlandırdı. İlçe Başkanlığına atadı. Yeni yönetimimizi yapacağız. Seçimde sokaklarda olacağız. Gölcük’de yerel seçimi önemsiyoruz. İyi bir kadro ile seçime gireceğiz ”dedi. Başkan Tülü “Ankara’da ki kutlamalarımızda İYİ parti Milletvekilleri bizleri yalnız bırakmadı. Sekiz Milletvekili katıldı. En yoğun şekilde katıldılar. Akşam yapılan resepsiyona Ankara İl Başkanı ve tüm ilçe başkanları katıldılar. Lütfü Türkkan Gurup konuşmasında günümüzü kutladılar. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Yeni Görevinizde de başarılar dilerim”dedi.
İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TEMAD’ın 34.yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıl dönümünü nedeni ile İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi ziyaret etti.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe Yöneticileri Çetin Kocatürk, Erol Erdoğan ve Soner Yusufoğlu TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Başkan Aynacı  “TEMAD İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu.  TEMAD’ın 34.yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıl dönümünü kutlu olsun. Genel Merkez bizi yeniden onurlandırdı. İlçe Başkanlığına atadı. Yeni yönetimimizi yapacağız. Seçimde sokaklarda olacağız. Gölcük’de yerel seçimi önemsiyoruz. İyi bir kadro ile seçime gireceğiz ”dedi.

Başkan Tülü “Ankara’da ki kutlamalarımızda İYİ parti Milletvekilleri bizleri yalnız bırakmadı. Sekiz Milletvekili katıldı. En yoğun şekilde katıldılar. Akşam yapılan resepsiyona Ankara İl Başkanı ve tüm ilçe başkanları katıldılar. Lütfü Türkkan Gurup konuşmasında günümüzü kutladılar. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Yeni Görevinizde de başarılar dilerim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.