LASTİK İŞ

İYİ PARTİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Asayiş 04.03.2018 - 19:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile İyi Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve İyi partili kadınlşar kalabalık bir katılımla Saraylı Doğal Pazar esnafını ziyaret etti ve bayan esnaflara çiçek hediye etti.

Saraylı köylü pazarında ki kadınları ziyaret eden İyi Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve Kadınlar, bayan esnafa çiçek verdi 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.  Daha sonra doğa yürüyüşü yapıldı. Doğa yürüyüşünden sonra Saraylı Merkezi’nde bulunan Asırlık Çınar Ağacı’nın altında toplanan İyi Partili Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladılar. Gerçekleştirilen bu etkinliğe İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, Partili Kadınlar ve ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral katıdı. Etkinlikte konuşma yapan İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, ‘’Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bugün burada Saraylı Doğal Pazarı bayan esnaflarına çiçek takdiminde bulunduk. Ziyaretimizi kalabalık bir katılımla gerçekleştirdik ve bayan Pazar esnaflarımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladı, kendilerine teşekkür ediyorum. Ve bütün kadınlarımızın şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile İyi Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve İyi partili kadınlşar kalabalık bir katılımla Saraylı Doğal Pazar esnafını ziyaret etti ve bayan esnaflara çiçek hediye etti.

Saraylı köylü pazarında ki kadınları ziyaret eden İyi Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve Kadınlar, bayan esnafa çiçek verdi 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.

 Daha sonra doğa yürüyüşü yapıldı. Doğa yürüyüşünden sonra Saraylı Merkezi’nde bulunan Asırlık Çınar Ağacı’nın altında toplanan İyi Partili Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladılar. Gerçekleştirilen bu etkinliğe İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, Partili Kadınlar ve ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral katıdı. Etkinlikte konuşma yapan İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir, ‘’Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bugün burada Saraylı Doğal Pazarı bayan esnaflarına çiçek takdiminde bulunduk. Ziyaretimizi kalabalık bir katılımla gerçekleştirdik ve bayan Pazar esnaflarımız bizi çok güzel bir şekilde karşıladı, kendilerine teşekkür ediyorum. Ve bütün kadınlarımızın şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.