LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ GÖLCÜK ADAYINI AKŞENER İLE GÖRÜŞECEKLER

Asayiş 02.12.2018 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ GÖLCÜK ADAYINI AKŞENER İLE GÖRÜŞECEKLER

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, aday üzerinde uzlaşı sağlandığı takdirde Gölcük'ün adayının Genel Başkanları Meral Akşener ile görüştükten sonra açıklayacaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci hakkında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı; "Biz bütün aday adaylarımız ve yönetim kurulumuzla ortak karar alıp tek aday üzerinde uzlaşı sağlayabilirsek 7'sinde acıklayacağız" dedi.  İSTİŞARE YAPACAKLAR  15 Aralık'ta son bulacak olan başvuru süreciyle, yerel seçimlere ilk kez katılacak olan İYİ Parti'de büyükşehir ve il belediye başkanlıkları aday adaylığı başvuruları Genel Merkez'den kabul edilecek. İlçe belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları ise il yönetimine yapılacak. Süreç hakkında açıklamada bulunan  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı; "Bugün resmi süreç başladı. Bizde hafta içi organize müracaatları değerlendireceğiz. Bir kaç isim var. Dediğim gibi hafta içi bir toplantı düzenleyip, aday adayları konusunda istişareler yapacağız. Partililerimizinde fikrini alıp daha sonra basınla paylaşacağız" açıklamasını yaptı. SAHAYA İNECEGİZ 7 Aralık günü düzenlenecek olan "Siyasette Kadın" konulu panele katılmak üzere İzmit'e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le de bir görüşme yapacaklarını dile getiren başkan Aynacı; "Sonrasında kendisi ile de bu konuyu konuşup adayımızı netleştirme ihtimalimiz çok yüksek. Süreci uzatma taraftarı değiliz. Bir an önce adayımızla sahaya inmeliyiz. Son karar Sayın Meral Akşener'in. Başvuru süreci 15 Aralık'ta son bulacak ama bugün il başkanımız Şahbaz Yıldız'ında açıkladığı gibi Genel Başkan Meral Akşener Kocaeli'ne gelecek. Sayın Akşener'in geldiği gün Kocaeli'de dört beş ilçenin adaylarının açıklanabileceğini belirtti. Bu ilçeler arasında Gölcük'te muhtemel. Biz bütün aday adaylarımız ve yönetim kurulumuzla ortak karar alıp tek aday üzerinde uzlaşı sağlayabilirsek 7'sinde acıklayacağız" diye belirtti. 
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, aday üzerinde uzlaşı sağlandığı takdirde Gölcük'ün adayının Genel Başkanları Meral Akşener ile görüştükten sonra açıklayacaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci hakkında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı; "Biz bütün aday adaylarımız ve yönetim kurulumuzla ortak karar alıp tek aday üzerinde uzlaşı sağlayabilirsek 7'sinde acıklayacağız" dedi. 

İSTİŞARE YAPACAKLAR

 15 Aralık'ta son bulacak olan başvuru süreciyle, yerel seçimlere ilk kez katılacak olan İYİ Parti'de büyükşehir ve il belediye başkanlıkları aday adaylığı başvuruları Genel Merkez'den kabul edilecek. İlçe belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları ise il yönetimine yapılacak. Süreç hakkında açıklamada bulunan  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı; "Bugün resmi süreç başladı. Bizde hafta içi organize müracaatları değerlendireceğiz. Bir kaç isim var. Dediğim gibi hafta içi bir toplantı düzenleyip, aday adayları konusunda istişareler yapacağız. Partililerimizinde fikrini alıp daha sonra basınla paylaşacağız" açıklamasını yaptı.

SAHAYA İNECEGİZ

7 Aralık günü düzenlenecek olan "Siyasette Kadın" konulu panele katılmak üzere İzmit'e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le de bir görüşme yapacaklarını dile getiren başkan Aynacı; "Sonrasında kendisi ile de bu konuyu konuşup adayımızı netleştirme ihtimalimiz çok yüksek. Süreci uzatma taraftarı değiliz. Bir an önce adayımızla sahaya inmeliyiz. Son karar Sayın Meral Akşener'in. Başvuru süreci 15 Aralık'ta son bulacak ama bugün il başkanımız Şahbaz Yıldız'ında açıkladığı gibi Genel Başkan Meral Akşener Kocaeli'ne gelecek. Sayın Akşener'in geldiği gün Kocaeli'de dört beş ilçenin adaylarının açıklanabileceğini belirtti. Bu ilçeler arasında Gölcük'te muhtemel. Biz bütün aday adaylarımız ve yönetim kurulumuzla ortak karar alıp tek aday üzerinde uzlaşı sağlayabilirsek 7'sinde acıklayacağız" diye belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.