İYİ PARTİ GÖLCÜK DE KENDİ ADAYI İLE SEÇİME GİRECEK

Asayiş 04.01.2019 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ GÖLCÜK DE KENDİ ADAYI İLE SEÇİME GİRECEK

Körfez de CHP adayı Bozkurt Uslu’nun Parti Meclisi kararı ile aday gösterilmesi üzerine gerginleşen CHP-İYİ Parti ittifakına son noktayı İYİ Parti İl Başkanı Şahbaz Yıldız koydu.

 İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi ile yürütülen ittifak görüşmelerinde, şu anda gelinen nokta itibariyle, Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük, Derince, Körfez, Dilovası, Çayırova, Darıca, Gebze ilçelerinde her parti kendi adayı ile yerel seçime girecektir. Kandıra ve İzmit ilçeleri ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı Bu gelişme üzerine İYİ Parti Gölcük’de tek aday adayı olan Çetin Kocatürk ile seçime girecek. Kocatürk, CHP-İYİ Parti ittifak görüşmelerinden önce aday adaylığını açıklamış, parti teşkilatından da destek görmüştü. İYİ Parti olarak seçime hazır olduklarını belirten Başkan İsmail Aynacı “ İl Başkanlığımız gerekli açıklamayı yaptı. Teşkilat olarak seçime hazırız. 24 Haziran seçimlerinde Gölcük’de yüzde 12 oy alan İYİ Parti, yerel seçimin de iddialı partisidir” dedi.
Körfez de CHP adayı Bozkurt Uslu’nun Parti Meclisi kararı ile aday gösterilmesi üzerine gerginleşen CHP-İYİ Parti ittifakına son noktayı İYİ Parti İl Başkanı Şahbaz Yıldız koydu.

 İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi ile yürütülen ittifak görüşmelerinde, şu anda gelinen nokta itibariyle, Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük, Derince, Körfez, Dilovası, Çayırova, Darıca, Gebze ilçelerinde her parti kendi adayı ile yerel seçime girecektir. Kandıra ve İzmit ilçeleri ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı

Bu gelişme üzerine İYİ Parti Gölcük’de tek aday adayı olan Çetin Kocatürk ile seçime girecek. Kocatürk, CHP-İYİ Parti ittifak görüşmelerinden önce aday adaylığını açıklamış, parti teşkilatından da destek görmüştü.

İYİ Parti olarak seçime hazır olduklarını belirten Başkan İsmail Aynacı “ İl Başkanlığımız gerekli açıklamayı yaptı. Teşkilat olarak seçime hazırız. 24 Haziran seçimlerinde Gölcük’de yüzde 12 oy alan İYİ Parti, yerel seçimin de iddialı partisidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.