LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Asayiş 08.12.2017 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

İYİ Parti de günlerdir yılan hikayesine dönen ilçe başkanı belirleme sürecinde sona gelindi..

Daha önce bir kaç isim üzerinde yapılan görüşmelerde görüş birliğine varılamamsı nedeni ile bu isimlerden vazgeçildiği belirtilirken, İYİ parti ilçe başkanlığına 26 yaşındaki Avukat Büşra Karademir'in atandı..  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na 26 yaşındaki Avukat Büşra Karademir atandı. İl Başkanı Serdar Kaman’ın kararı ile atandığı öğrenilen Karademir, ilçe teşkilatını kurmak için çalışmalara başlaması bekleniyor. Karademir'in ilçede bulunan Büşra Karademir Avukatlık & Danışmanlık Şirketi’nin sahibi olduğu öğrenildi.    
İYİ Parti de günlerdir yılan hikayesine dönen ilçe başkanı belirleme sürecinde sona gelindi..

Daha önce bir kaç isim üzerinde yapılan görüşmelerde görüş birliğine varılamamsı nedeni ile bu isimlerden vazgeçildiği belirtilirken, İYİ parti ilçe başkanlığına 26 yaşındaki Avukat Büşra Karademir'in atandı.. 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na 26 yaşındaki Avukat Büşra Karademir atandı. İl Başkanı Serdar Kaman’ın kararı ile atandığı öğrenilen Karademir, ilçe teşkilatını kurmak için çalışmalara başlaması bekleniyor. Karademir'in ilçede bulunan Büşra Karademir Avukatlık & Danışmanlık Şirketi’nin sahibi olduğu öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.