İYİ PARTİ GÖLCÜK KARADEMİR İLE DEVAM

Asayiş 10.02.2018 - 12:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ GÖLCÜK KARADEMİR İLE DEVAM

İyi Parti Gölcük ilçe Başkanlığı olağan 1 kongresini parti binasında yaptı. Atanan İlçe Başkanı Büşra Karademir Seçilmiş başkan oldu.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi’ni parti binasında gerçekleştirdi. Kongrede 258 delegenin çoğunluğu sağlaması sonrasında başladı. İlk olarak kongre tek aday olan Büşra Karademir kısa bir selamlama konuşması yaptı. Partimiz kısa süre önce kuruldu. İlçe binamızı da hizmete açtık, faaliyetlerimize başladık. Allah 1. Olağan Kongremizi de yapmamızı nasip etti, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 258 DELEGE OY KULLANDI Divan başkanlığı için teklifte bulunuldu. Divan başkanlığına Güzin Aşkın Alpaslan Atalay, Divan Başkan Yardımcılığına Huriye Banu Canayakın, Katip üyeliklere Cem Gönenç ve Osman Sinan Seferlioğlu, Eser Derya seçildi. Sonrasında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nun okunması ardından, faaliyet raporu ve mali rapor okundu, delegeler tarafından ibra edildi. Son olarakta oy kullanma işlemine geçildi. Kongrede 258 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken, delegeler 32 kişilik yönetim kurulunu ve 53 il degelesini seçti. Yapılan seçim sonrasında Büşra Karademir ve yönetimi seçilmiş oldu. Büşra Karademir’in yönetimi Büşra Karademir, Aydan Akmeşe, Aygül Küçük, Ayşe Ulutaş, Ayşen Saral, Çetin Kocatürk, Emrah Salbacak, Ercan Kemal Çavdar, Erdinç Eskialp, Erol Erdoğan, Eser Derya, Esra Yılmaz, Eyüphan Öztürk, Fatih Çelebi, Fatma Ulutan, Füruzan Topal, Halit Motor, Hasan Karabulut, Hilal Saral, İsmail Aynacı, İsmail Can Gönenç, Kamil Emrah Erenkaya, Kemal Akkaya, Muharrem Odabaş, Naci Özkaran, Nebi Balaban Necmettin Acar, Soner Yusufoğlu, Tamer Ayaz, Tarık Koyun, Yaşar Kara, Yaşar Tosun, Yunus Çolak
İyi Parti Gölcük ilçe Başkanlığı olağan 1 kongresini parti binasında yaptı. Atanan İlçe Başkanı Büşra Karademir Seçilmiş başkan oldu.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi’ni parti binasında gerçekleştirdi. Kongrede 258 delegenin çoğunluğu sağlaması sonrasında başladı. İlk olarak kongre tek aday olan Büşra Karademir kısa bir selamlama konuşması yaptı. Partimiz kısa süre önce kuruldu. İlçe binamızı da hizmete açtık, faaliyetlerimize başladık. Allah 1. Olağan Kongremizi de yapmamızı nasip etti, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

258 DELEGE OY KULLANDI

Divan başkanlığı için teklifte bulunuldu. Divan başkanlığına Güzin Aşkın Alpaslan Atalay, Divan Başkan Yardımcılığına Huriye Banu Canayakın, Katip üyeliklere Cem Gönenç ve Osman Sinan Seferlioğlu, Eser Derya seçildi. Sonrasında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nun okunması ardından, faaliyet raporu ve mali rapor okundu, delegeler tarafından ibra edildi. Son olarakta oy kullanma işlemine geçildi. Kongrede 258 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken, delegeler 32 kişilik yönetim kurulunu ve 53 il degelesini seçti. Yapılan seçim sonrasında Büşra Karademir ve yönetimi seçilmiş oldu.

Büşra Karademir’in yönetimi

Büşra Karademir, Aydan Akmeşe, Aygül Küçük, Ayşe Ulutaş, Ayşen Saral, Çetin Kocatürk, Emrah Salbacak, Ercan Kemal Çavdar, Erdinç Eskialp, Erol Erdoğan, Eser Derya, Esra Yılmaz, Eyüphan Öztürk, Fatih Çelebi, Fatma Ulutan, Füruzan Topal, Halit Motor, Hasan Karabulut, Hilal Saral, İsmail Aynacı, İsmail Can Gönenç, Kamil Emrah Erenkaya, Kemal Akkaya, Muharrem Odabaş, Naci Özkaran, Nebi Balaban Necmettin Acar, Soner Yusufoğlu, Tamer Ayaz, Tarık Koyun, Yaşar Kara, Yaşar Tosun, Yunus Çolak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.