İYİ PARTİ ‘’GÜNDOĞDU İÇİN KAFAMIZDA SORU İŞARETLERİ VAR’’

Asayiş 27.06.2018 - 17:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ ‘’GÜNDOĞDU İÇİN KAFAMIZDA SORU İŞARETLERİ VAR’’

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman haftalık yaptığı basın açıklamasında “Gündoğdu’nun seçmen sayısı 1 yılda 29 artması kafamızda soru işaretleri oluşturdu” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman haftalık basın açıklamasında seçim değerlendirmesinde bulundu. Kaman,Bizim genel anlamda baktığımızda yeni kurulmuş bir parti seçim sonucumuz başarılı olduğu yönündedir. Gönül isterdi ki daha fazla oy alıp iktidar olalım. Ancak sadıktan çıkan sonuca saygı duymak gerekir. Bizde milletin verdiği yetkiyle mecliste muhalefet görevimizi yürüteceğiz. AKŞENER BİZİM LİDERİMİZİDİR Parti içinde Meral Akşener’den rahatsızlık duyulduğu iddialarıyla ilgili konuşan Kaman, “Yandaş medyada parti içerisinde ikilikler olduğu yönünde haberler yapılmaktadır. Meral Akşener bizim liderimizdir. Sonuna kadar arkasındayız” dedi. MECLİSTE MUHAFELETİZ, YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANACAĞIZ Konuşmalarına devam eden Kaman, “Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre partimiz 10.1 oy almıştır. Kocaeli’nde ise 10.29 oy oranı almıştır. Şuanda 43 vekilimiz mecliste yer alacaktır. Bundan sonra artık Türkiye’nin geleceğini nasıl planlamalıyız konusunda muhalefet olarak iktidara önerilerde bulunacağız. Ardından da önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere hazırlanacağız” dedi. KOCAELİ’DE HEMŞERİCİLİK KAVRAMI DÜŞÜKTÜR Kocaeli’de Meral Akşener’in ve İYİ Parti’nin bazı şehirlere göre düşük oy aldığının hatırlatılması üzerine Kaman, “Biz Türkiye ortalamasının üstünde bir oy aldık. Bazı illerde özellikle batı illerinde oy oranlarımız biraz daha yüksek. İllere göre bunlar değişiklik gösterebilir. Kocaeli’yi direkt Kocaelililer gibi kabul etmemek lazım. Kocaeli kozmopolik şehirdir. Elbette Kocaeli’den daha yüksek beklentimiz vardı. Fakat Kocaeli’de hemşericilik kavramı düşüktür. Bu yüzden oy sayımız diğer şehirlere göre düşük olmuş olabilir” dedi. GÜNDOĞDU İÇİN KAFAMIZDA SORU İŞARETLERİ VAR Gündoğdu köyünde Meral Akşener’in, Recep Tayyip Erdoğan’a göre düşük oy almasıyla ilgili konuşan, “Gündoğdu köyünde 3276 seçmen var. Bunun 1600’ü gerçek anlamda yerli halktan oluşuyor. Geri kalanı göç eden seçmen kitlesidir. Gündoğdu ile ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Referanduma göre Gündoğdu’ya 29 oranında göç artışı yaşandığı görülmektedir. 7 Haziran seçimlerinde 1717, 1 Kasım’da 1828, referandumda 2534 olan seçmen sayısı 24 Haziran’da 3276’ya çıkmıştır. Kafalara şu soru işareti de gelebilir. Acaba burası için özel bir çalışma mı yapıldı? 1 yılda bu kadar seçmen nüfusunun artması bizlere tuhaf geldi. Bu rakamlar oraya özel olarak seçmen kitlesi mi kaydırıldı diye aklımızda soru işaretleri yaratıyor” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman haftalık yaptığı basın açıklamasında “Gündoğdu’nun seçmen sayısı 1 yılda 29 artması kafamızda soru işaretleri oluşturdu” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman haftalık basın açıklamasında seçim değerlendirmesinde bulundu. Kaman,Bizim genel anlamda baktığımızda yeni kurulmuş bir parti seçim sonucumuz başarılı olduğu yönündedir. Gönül isterdi ki daha fazla oy alıp iktidar olalım. Ancak sadıktan çıkan sonuca saygı duymak gerekir. Bizde milletin verdiği yetkiyle mecliste muhalefet görevimizi yürüteceğiz.

AKŞENER BİZİM LİDERİMİZİDİR
Parti içinde Meral Akşener’den rahatsızlık duyulduğu iddialarıyla ilgili konuşan Kaman, “Yandaş medyada parti içerisinde ikilikler olduğu yönünde haberler yapılmaktadır. Meral Akşener bizim liderimizdir. Sonuna kadar arkasındayız” dedi.

MECLİSTE MUHAFELETİZ, YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANACAĞIZ
Konuşmalarına devam eden Kaman, “Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre partimiz 10.1 oy almıştır. Kocaeli’nde ise 10.29 oy oranı almıştır. Şuanda 43 vekilimiz mecliste yer alacaktır. Bundan sonra artık Türkiye’nin geleceğini nasıl planlamalıyız konusunda muhalefet olarak iktidara önerilerde bulunacağız. Ardından da önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere hazırlanacağız” dedi.

KOCAELİ’DE HEMŞERİCİLİK KAVRAMI DÜŞÜKTÜR
Kocaeli’de Meral Akşener’in ve İYİ Parti’nin bazı şehirlere göre düşük oy aldığının hatırlatılması üzerine Kaman, “Biz Türkiye ortalamasının üstünde bir oy aldık. Bazı illerde özellikle batı illerinde oy oranlarımız biraz daha yüksek. İllere göre bunlar değişiklik gösterebilir. Kocaeli’yi direkt Kocaelililer gibi kabul etmemek lazım. Kocaeli kozmopolik şehirdir. Elbette Kocaeli’den daha yüksek beklentimiz vardı. Fakat Kocaeli’de hemşericilik kavramı düşüktür. Bu yüzden oy sayımız diğer şehirlere göre düşük olmuş olabilir” dedi.

GÜNDOĞDU İÇİN KAFAMIZDA SORU İŞARETLERİ VAR
Gündoğdu köyünde Meral Akşener’in, Recep Tayyip Erdoğan’a göre düşük oy almasıyla ilgili konuşan, “Gündoğdu köyünde 3276 seçmen var. Bunun 1600’ü gerçek anlamda yerli halktan oluşuyor. Geri kalanı göç eden seçmen kitlesidir. Gündoğdu ile ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Referanduma göre Gündoğdu’ya 29 oranında göç artışı yaşandığı görülmektedir. 7 Haziran seçimlerinde 1717, 1 Kasım’da 1828, referandumda 2534 olan seçmen sayısı 24 Haziran’da 3276’ya çıkmıştır. Kafalara şu soru işareti de gelebilir. Acaba burası için özel bir çalışma mı yapıldı? 1 yılda bu kadar seçmen nüfusunun artması bizlere tuhaf geldi. Bu rakamlar oraya özel olarak seçmen kitlesi mi kaydırıldı diye aklımızda soru işaretleri yaratıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.