LASTİK İŞ

İYİ PARTİ İFTARDA BULUŞTU

18.05.2019 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ İFTARDA BULUŞTU

İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi ile birlikte parti kurucu kurulu, yönetim kurulu ve mahalle başkanlarına yönelik düzenlediği iftarda buluştular.

Mübarek ramazan ayı içinde yapılan etkinlikler kapsamında İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi ile birlikte parti binasında parti yönetimi ile birlikte parti kurucu kurulu, yönetim kurulu ve mahalle başkanlarına yönelik iftar programı düzenlediler. Düzenlenen iftar programına İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi, parti kurucular kurulu ve mahalle başkanları katılım sağladılar. İftar ezanın okunmasıyla davetliler iftarlarını açtılar. İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle bu davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederiz. Değerli arkadaşlar bu bizim ikinci geleneksel iftarımızdır. İnşallah bir daki iftarımız muhalefet değil iktidar olarak burada bir arada oluruz. Biz iyi parti olarak başarılı çalışmalarında 24 Haziran ayında meclise girdik. Daha bir buçuk yıllık parti olmamıza rağmen gerçekten çok iyiyiz. 31 MART Yerel seçimlerde Türkiye genelinde Ankara, İstanbul, İzmir gibi birçok büyükşehirleri aldık. Buda birlikte ve uyumlu çalışmanın bir eseridir. Değerli arkadaşlar, bakın biz İstanbul’u kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız mazbatasını alarak görevine başladı. Ama mevcut hükümet bunu kabullenemeyerek her hangi bir gerekçe olduğunu bilmiyoruz. Elde tutulan bir gerekçe yok. Ama oylar çalındı diye İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız mazbatasını alarak tekrar YSK tekrar İstanbul’da yeni seçim yapacak. Neden meclis üyeleri seçimini yapmıyorlar da sadece İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçimini yapıyorlar. Çünkü bir oy bile belediye meclis üyelerinde büyük fark yaratacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ramazan ayında bile bunlar hakkımızı gasp ettiler. Ama İstanbul halkı bunu çok iyi bildiği için bu seçimde bu kez daha fazla oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu mazbatasını alarak görevine başlayacaktır” dedi.   Fahri Haner  
İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi ile birlikte parti kurucu kurulu, yönetim kurulu ve mahalle başkanlarına yönelik düzenlediği iftarda buluştular.

Mübarek ramazan ayı içinde yapılan etkinlikler kapsamında İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi ile birlikte parti binasında parti yönetimi ile birlikte parti kurucu kurulu, yönetim kurulu ve mahalle başkanlarına yönelik iftar programı düzenlediler. Düzenlenen iftar programına İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı ve parti yönetimi, parti kurucular kurulu ve mahalle başkanları katılım sağladılar. İftar ezanın okunmasıyla davetliler iftarlarını açtılar.

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle bu davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederiz. Değerli arkadaşlar bu bizim ikinci geleneksel iftarımızdır. İnşallah bir daki iftarımız muhalefet değil iktidar olarak burada bir arada oluruz. Biz iyi parti olarak başarılı çalışmalarında 24 Haziran ayında meclise girdik. Daha bir buçuk yıllık parti olmamıza rağmen gerçekten çok iyiyiz. 31 MART Yerel seçimlerde Türkiye genelinde Ankara, İstanbul, İzmir gibi birçok büyükşehirleri aldık. Buda birlikte ve uyumlu çalışmanın bir eseridir. Değerli arkadaşlar, bakın biz İstanbul’u kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız mazbatasını alarak görevine başladı.

Ama mevcut hükümet bunu kabullenemeyerek her hangi bir gerekçe olduğunu bilmiyoruz. Elde tutulan bir gerekçe yok. Ama oylar çalındı diye İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız mazbatasını alarak tekrar YSK tekrar İstanbul’da yeni seçim yapacak. Neden meclis üyeleri seçimini yapmıyorlar da sadece İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçimini yapıyorlar. Çünkü bir oy bile belediye meclis üyelerinde büyük fark yaratacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu ramazan ayında bile bunlar hakkımızı gasp ettiler. Ama İstanbul halkı bunu çok iyi bildiği için bu seçimde bu kez daha fazla oy alarak İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu mazbatasını alarak görevine başlayacaktır” dedi.

 

Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.