LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ İHSANİYE'DE BİR ARAYA GELDİ

Asayiş 06.05.2018 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ İHSANİYE'DE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti İhsaniye Mahalle temsilciliği kahvaltı etkinliği düzenledi.

İYİ Parti İhsaniye mahalle temsilciliği kahvaltı etkinliği düzenledi. İhsaniye Mahalle temsilciliğinin düzenlediği kahvaltı etkinliğine İYİ Parti İl Başkanı Dr. Serdar Kaman, Eski İhsaniye Belediye Başkanı ve DP Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Levent, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları, İYİ Parti İl yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı. Düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılım yoğun oldu. Birlik ve Beraberliğin önemine değinen Kaman '' İhsaniye temsilciliğimizin düzenlediği bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim. Ülkemizin içinde bulunduğu bu gergin siyaset ortamında bu birlik beraberliğimizi hiç bozmamalıyız. '' dedi 
İYİ Parti İhsaniye Mahalle temsilciliği kahvaltı etkinliği düzenledi.

İYİ Parti İhsaniye mahalle temsilciliği kahvaltı etkinliği düzenledi. İhsaniye Mahalle temsilciliğinin düzenlediği kahvaltı etkinliğine İYİ Parti İl Başkanı Dr. Serdar Kaman, Eski İhsaniye Belediye Başkanı ve DP Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Levent, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları, İYİ Parti İl yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı. Düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılım yoğun oldu.

Birlik ve Beraberliğin önemine değinen Kaman '' İhsaniye temsilciliğimizin düzenlediği bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederim. Ülkemizin içinde bulunduğu bu gergin siyaset ortamında bu birlik beraberliğimizi hiç bozmamalıyız. '' dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.