İYİ PARTİ İL BAŞKANI TANIŞMAYA GELDİ

Asayiş 06.12.2017 - 09:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI TANIŞMAYA GELDİ

Oldukça büyü çalkantılarla, Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti, ilimizde de oldukça sıkıntılı örgütlendi. İyi Parti Genel Merkezi tarafından, İi Başkanı olarak atanan Haluk Ulusoy'un 10 günlük başkanlık döneminden sonra görevinden istifa etmesinin ardından, geçtiğimiz hafta içinde İyi Parti İl Başkanlığı'na getirilen Dr. Serdar Kaman, önceki akşam Gölcük'teki İyi Partililerle tanışmak amacıyla, Saklı Bahçe'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR Ülkemizin en yeni siyasi partilerinden birisi olan ve Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti Gölcük'teki teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. İlk olarak Haluk Ulusoy'un İyi Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesi ve ardından kısa bir süre sonra istifasıyla zaman kaybeden İyi Parti bu açığını gidermeye çalışıyor. Geçtiğimiz hafta içinde Ulusoy'un yerine İyi Parti İl Başkanlığı'na getirilen Dr. Serdar Kaman, önceki akşam Gölcük'teki İyi Partililerle tanışmak amacıyla, Saklı Bahçe'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, Kaman'ın İyi Partililerin görüşlerini aldığı ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.   KAMAN'DAN İKTİDAR MESAJI İl Başkanı Kaman, toplantıda partililere birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bugün birlik ve beraberliğimizle dosta ve düşmana karşı önemli mesajlar veriyoruz. İyi Parti adım adım iktidara geliyor. Genel Başkanımız Meral Akşener, 2019 seçimleri için kolları sıvadı. Bugünlerde Genel Başkan Akşener, seçimler öncesinde toplumun nabzını tutuyor. Toplantımızın amacı tamamen tanışmak. Bizim hedefimiz 2019 için iktidar olmaktır. Partimiz bu güce sahiptir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi her yerde halkımızla bir araya geliyor. İyi Parti'ye İl Başkanı atanmam beni çok mutlu etti. Sayın Genel Başkanımız benden bu görevi almamı istediğinde görevi seve seve kabul ettim.  Şimdi bizlerin çok çalışma zamanı. Hedefimiz Partimizi iktidara taşımaktır. Bugün sizlerle beraber olmaktan ve sizleri tanımaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştuğu öğrenildi.  ESKİ MHPLİLER VE DYPLİLER BİRARADA Saklı Bahçe'de gerçekleştirilen toplantıya, DYP eski İl Başkanı Recai Gönenç, MHP eski İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, MHP'den istifa ederek, İyi Parti'ye geçen isimler ile eski DYP'liler ile davetliler katılım sağlarken, İyi Parti'nin Gölcük'teki, kurucularından olan Adnan Özdere'nin toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı kimin olması konusunda İl Başkanı Kaman, partililerin görüşlerini aldığı öğrenildi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Oldukça büyü çalkantılarla, Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti, ilimizde de oldukça sıkıntılı örgütlendi. İyi Parti Genel Merkezi tarafından, İi Başkanı olarak atanan Haluk Ulusoy'un 10 günlük başkanlık döneminden sonra görevinden istifa etmesinin ardından, geçtiğimiz hafta içinde İyi Parti İl Başkanlığı'na getirilen Dr. Serdar Kaman, önceki akşam Gölcük'teki İyi Partililerle tanışmak amacıyla, Saklı Bahçe'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Ülkemizin en yeni siyasi partilerinden birisi olan ve Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti Gölcük'teki teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. İlk olarak Haluk Ulusoy'un İyi Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesi ve ardından kısa bir süre sonra istifasıyla zaman kaybeden İyi Parti bu açığını gidermeye çalışıyor. Geçtiğimiz hafta içinde Ulusoy'un yerine İyi Parti İl Başkanlığı'na getirilen Dr. Serdar Kaman, önceki akşam Gölcük'teki İyi Partililerle tanışmak amacıyla, Saklı Bahçe'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, Kaman'ın İyi Partililerin görüşlerini aldığı ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.  

KAMAN'DAN İKTİDAR MESAJI
İl Başkanı Kaman, toplantıda partililere birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bugün birlik ve beraberliğimizle dosta ve düşmana karşı önemli mesajlar veriyoruz. İyi Parti adım adım iktidara geliyor. Genel Başkanımız Meral Akşener, 2019 seçimleri için kolları sıvadı. Bugünlerde Genel Başkan Akşener, seçimler öncesinde toplumun nabzını tutuyor. Toplantımızın amacı tamamen tanışmak. Bizim hedefimiz 2019 için iktidar olmaktır. Partimiz bu güce sahiptir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi her yerde halkımızla bir araya geliyor. İyi Parti'ye İl Başkanı atanmam beni çok mutlu etti. Sayın Genel Başkanımız benden bu görevi almamı istediğinde görevi seve seve kabul ettim.  Şimdi bizlerin çok çalışma zamanı. Hedefimiz Partimizi iktidara taşımaktır. Bugün sizlerle beraber olmaktan ve sizleri tanımaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştuğu öğrenildi. 

ESKİ MHPLİLER VE DYPLİLER BİRARADA
Saklı Bahçe'de gerçekleştirilen toplantıya, DYP eski İl Başkanı Recai Gönenç, MHP eski İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, MHP'den istifa ederek, İyi Parti'ye geçen isimler ile eski DYP'liler ile davetliler katılım sağlarken, İyi Parti'nin Gölcük'teki, kurucularından olan Adnan Özdere'nin toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı kimin olması konusunda İl Başkanı Kaman, partililerin görüşlerini aldığı öğrenildi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.