İYİ PARTİ İL'E GÖLCÜK'TEN 5 İSİM ...

Gölcük 23.06.2020 - 20:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ İL'E GÖLCÜK'TEN 5 İSİM ...

İYİ parti’de Pazar günü yapılan il başkanlığı seçiminde Şanbaz Yıldız’ın listesine Gölcük’den dört isim girdi. Yönetim kuruluna Çetin Kocatürk, Özlem Göktaş, Cahide Uslu, Cenk Aydın ve Cem Şiberler yer aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin hafta sonunda yapılan il kongresini değerlendirdi.  Başkan Aynacı, “ Pazar günü gerçekleştirdiğimiz ikinci olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, İl Başkanımız Şanbaz Yıldız ve seçilen yönetimine üstün başarılar diliyoruz. Gölcük olarak yeni il yönetimimize beş arkadaşımızı  Çetin Kocatürk, Cenk Aydın, Cem Şiberler, Cahide Uslu ve Özlem Göktaş yer aldı. Üst kurul delegesi olarak ilçe Başkanı olarak ben  ve milletvekili adayımız Dicle Akın görev aldık. Kongremiz, pandemi şartlarına rağmen muazzam bir kalabalık ve coşku içerisinde gerçekleşti. 600 delegemizden 530’u kongreye katılarak oy kullandı ve sonuçta kaybedenin olmadığı, demokrasinin ve İYİ Parti’nin kazandığı bir süreci geride bıraktık” dedi. GÜNEŞLİ GÜNLER ÇOK YAKIN Sözlerine son veren Başkan Aynacı, partilerine değindi ve “Çok zor şartlar altında partimiz kuruldu. Parti kurulduktan sonra topluma ne olduğumuzu değil, ne olmadığımızı anlatmak zorunda kaldık. Geride bıraktığımız yıllar içerisinde hem parti yöneticilerimiz hem de milletvekillerimizin üstün çalışmaları sonucu üzerimizdeki iftiralar tek tek çürütülüp gayemizin devletimizi ve milletimizi yüceltmek olduğunu göstermiş bulunduk. Buna bağlı olarak partimize olan ilgi, her geçen gün artmakta. Bundan fazlasıyla mutluyuz. 18 yıldır ülkeyi yönetenlerin sözlerinin halkımızda inandırıcılığının kalmadığı artık ortadadır. İYİ Parti’miz, iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Güneşli günler çok yakın” dedi. 
İYİ parti’de Pazar günü yapılan il başkanlığı seçiminde Şanbaz Yıldız’ın listesine Gölcük’den dört isim girdi. Yönetim kuruluna Çetin Kocatürk, Özlem Göktaş, Cahide Uslu, Cenk Aydın ve Cem Şiberler yer aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin hafta sonunda yapılan il kongresini değerlendirdi.  Başkan Aynacı, “ Pazar günü gerçekleştirdiğimiz ikinci olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, İl Başkanımız Şanbaz Yıldız ve seçilen yönetimine üstün başarılar diliyoruz. Gölcük olarak yeni il yönetimimize beş arkadaşımızı  Çetin Kocatürk, Cenk Aydın, Cem Şiberler, Cahide Uslu ve Özlem Göktaş yer aldı. Üst kurul delegesi olarak ilçe Başkanı olarak ben  ve milletvekili adayımız Dicle Akın görev aldık. Kongremiz, pandemi şartlarına rağmen muazzam bir kalabalık ve coşku içerisinde gerçekleşti. 600 delegemizden 530’u kongreye katılarak oy kullandı ve sonuçta kaybedenin olmadığı, demokrasinin ve İYİ Parti’nin kazandığı bir süreci geride bıraktık” dedi.

GÜNEŞLİ GÜNLER ÇOK YAKIN
Sözlerine son veren Başkan Aynacı, partilerine değindi ve “Çok zor şartlar altında partimiz kuruldu. Parti kurulduktan sonra topluma ne olduğumuzu değil, ne olmadığımızı anlatmak zorunda kaldık. Geride bıraktığımız yıllar içerisinde hem parti yöneticilerimiz hem de milletvekillerimizin üstün çalışmaları sonucu üzerimizdeki iftiralar tek tek çürütülüp gayemizin devletimizi ve milletimizi yüceltmek olduğunu göstermiş bulunduk. Buna bağlı olarak partimize olan ilgi, her geçen gün artmakta. Bundan fazlasıyla mutluyuz. 18 yıldır ülkeyi yönetenlerin sözlerinin halkımızda inandırıcılığının kalmadığı artık ortadadır. İYİ Parti’miz, iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Güneşli günler çok yakın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.