LASTİK İŞ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

26.04.2018 - 14:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir Milletvekili adayı olmak için istifa etti

 İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir Milletvekili adayı olmak için istifa etti. Başkan Karademir “Milletvekili adayı olmak için sitifa ediyorum. Bu konuda duyduğum bazı eleştirilerden bahsetmek istiyorum; “Partiyi bırakıp kaçıyor, henüz pişmedi, sırasını beklesin, daha çok genç, teşkilatlar boşalıyor. Ben bu eleştirilere katılmıyor öncelikle kendi kuşağıma ardından tüm gençlere örnek olmak olabilmek, Genel Merkez takdir ederse TBMM'de en iyi şekilde temsil etmek için sonuna kadar gideceğimi belirtmek istiyorum”dedi.   MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTİYORUM Başkan Karademir “Bu yola ilk çıkış amacım, gençlerin apolitik duruşunu değiştirip, siyasete girmeleri konusunda farkındalık yaratmaktı. Akabinde, tarafıma ilçe başkanlığı teklif edildi. Güzel bir ekiple partimizin kurucu ilçe başkanı olarak çıktığım yolda, seçilmiş olarak yoluma devam ettim. Partimizi büyük bir coşku ve özveri ile kurduk, bugünlere getirdik. Kah güldük kah ağladık, çalıştık, yorulduk, aile olduk. Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben şahsım adına şayet bir hakkım varsa helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyor en başından beri güttüğüm amaç doğrultusunda yoluma devam etmek, milletvekili adayı olmak istiyorum”dedi.   ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMİYORUM Başkan Karademir “Tarafıma gelen bazı söylemlerden dolayı konuya ilişkin açıklama yapmak mecburiyeti hasıl olmuştur; Bu konuda duyduğum bazı eleştirilerden bahsetmek istiyorum; “Partiyi bırakıp kaçıyor, henüz pişmedi, sırasını beklesin, daha çok genç, teşkilatlar boşalıyor. Teknoloji çağını yaşadığımız bu zamanda, gençlerin donanımı ülke yönetiminde kullanılmayacaksa nerede kullanılacak? Aman sırasını beklesin, aman pişmedi, aman dursun, karışmasın diye diye gençlerin yönetim kadrolarında yer alma istekleri köreltildi. Mezun olduktan sonra iş başvurusuna gittiğinde 5 yıl tecrübe istenmesi kadar ironik bir durum bu. Şimdi değilse ne zaman? Gençlerin mecliste temsil edilmeye hakkı yok mu? Ben bu eleştirilere katılmıyor öncelikle kendi kuşağıma ardından tüm gençlere örnek olmak olabilmek, Genel Merkez takdir ederse TBMM'de en iyi şekilde temsil etmek için sonuna kadar gideceğimi belirtmek istiyorum.Bir diğer konu teşkilatların boşalması konusu. Tüm yönetimlerde öyle dolu, öyle başarılı insanlar var ki böyle bir boşluk çıkması mümkün değil” dedi. HER ZAMAN PARTİMİN YANINDAYIM Başkan Karademir “Harika bir ekibimiz var, içerisindeki her bir kişi ilçe başkanı olabilecek yeterliliğe sahip. Kaldı ki istifa ediyoruz diye desteğimizi esirgeyeceğimiz anlamına gelmiyor, her zaman her konuda partimin ve yönetimimin yanında olacağım. Tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki Gölcük teşkilatı açısından böyle bir mağduriyet yaşanacağını bilsem asla istifa etmezdim”dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir Milletvekili adayı olmak için istifa etti

 İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir Milletvekili adayı olmak için istifa etti. Başkan Karademir “Milletvekili adayı olmak için sitifa ediyorum. Bu konuda duyduğum bazı eleştirilerden bahsetmek istiyorum; “Partiyi bırakıp kaçıyor, henüz pişmedi, sırasını beklesin, daha çok genç, teşkilatlar boşalıyor. Ben bu eleştirilere katılmıyor öncelikle kendi kuşağıma ardından tüm gençlere örnek olmak olabilmek, Genel Merkez takdir ederse TBMM'de en iyi şekilde temsil etmek için sonuna kadar gideceğimi belirtmek istiyorum”dedi.

 

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTİYORUM

Başkan Karademir “Bu yola ilk çıkış amacım, gençlerin apolitik duruşunu değiştirip, siyasete girmeleri konusunda farkındalık yaratmaktı. Akabinde, tarafıma ilçe başkanlığı teklif edildi. Güzel bir ekiple partimizin kurucu ilçe başkanı olarak çıktığım yolda, seçilmiş olarak yoluma devam ettim. Partimizi büyük bir coşku ve özveri ile kurduk, bugünlere getirdik. Kah güldük kah ağladık, çalıştık, yorulduk, aile olduk. Öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben şahsım adına şayet bir hakkım varsa helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyor en başından beri güttüğüm amaç doğrultusunda yoluma devam etmek, milletvekili adayı olmak istiyorum”dedi.

 

ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMİYORUM

Başkan Karademir “Tarafıma gelen bazı söylemlerden dolayı konuya ilişkin açıklama yapmak mecburiyeti hasıl olmuştur; Bu konuda duyduğum bazı eleştirilerden bahsetmek istiyorum; “Partiyi bırakıp kaçıyor, henüz pişmedi, sırasını beklesin, daha çok genç, teşkilatlar boşalıyor.

Teknoloji çağını yaşadığımız bu zamanda, gençlerin donanımı ülke yönetiminde kullanılmayacaksa nerede kullanılacak? Aman sırasını beklesin, aman pişmedi, aman dursun, karışmasın diye diye gençlerin yönetim kadrolarında yer alma istekleri köreltildi. Mezun olduktan sonra iş başvurusuna gittiğinde 5 yıl tecrübe istenmesi kadar ironik bir durum bu. Şimdi değilse ne zaman? Gençlerin mecliste temsil edilmeye hakkı yok mu? Ben bu eleştirilere katılmıyor öncelikle kendi kuşağıma ardından tüm gençlere örnek olmak olabilmek, Genel Merkez takdir ederse TBMM'de en iyi şekilde temsil etmek için sonuna kadar gideceğimi belirtmek istiyorum.Bir diğer konu teşkilatların boşalması konusu. Tüm yönetimlerde öyle dolu, öyle başarılı insanlar var ki böyle bir boşluk çıkması mümkün değil” dedi.

HER ZAMAN PARTİMİN YANINDAYIM

Başkan Karademir “Harika bir ekibimiz var, içerisindeki her bir kişi ilçe başkanı olabilecek yeterliliğe sahip. Kaldı ki istifa ediyoruz diye desteğimizi esirgeyeceğimiz anlamına gelmiyor, her zaman her konuda partimin ve yönetimimin yanında olacağım. Tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki Gölcük teşkilatı açısından böyle bir mağduriyet yaşanacağını bilsem asla istifa etmezdim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.