LASTİK İŞ

İYİ PARTİ KAYMAKAM IRMAK'I ZİYARET ETTİ.

01.06.2019 - 08:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ KAYMAKAM IRMAK'I ZİYARET ETTİ.

İTİ Partililer , ilçemize yeni atanan KAymakam Mustafa Irmak'I ziyaret ettiler. İyi Partililer Kaymakam Irmak'dan, çocuk parklarına mobese konuşması için destek istedi.

İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Jandarma Komutanı Burçak Kırca'yı ziyaret etti.Ziyaretlere Başkan ynacının yanısıra Emrah Salbacak,Atilla Karakaya,Çetin Kocatürk, Cenk Aydın,Selami Çakır, Hasan Kurtoğlu ve Ersin Kaya katıldı. Başarı diledi Yİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'a hoşgeldin ziyareti geçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Başkan Aynacı " öncelikle içemize hoşgeldiniz,şeref verdiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz."dedi. İYİ Partililer, KAymakam Irmak'damn, çocuk parklarıma mobese sistemi kurulması ile ilgili de destek istediler.Bu öneriyi olumlu bulan Kaymakam Imak, lonu ile ilgili görüşmeler yapacağını söyledi.  
İTİ Partililer , ilçemize yeni atanan KAymakam Mustafa Irmak'I ziyaret ettiler. İyi Partililer Kaymakam Irmak'dan, çocuk parklarına mobese konuşması için destek istedi.

İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ve Jandarma Komutanı Burçak Kırca'yı ziyaret etti.Ziyaretlere Başkan ynacının yanısıra Emrah Salbacak,Atilla Karakaya,Çetin Kocatürk, Cenk Aydın,Selami Çakır, Hasan Kurtoğlu ve Ersin Kaya katıldı. Başarı diledi Yİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak'a hoşgeldin ziyareti geçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Başkan Aynacı " öncelikle içemize hoşgeldiniz,şeref verdiniz, yeni görevinizde başarılar dileriz."dedi.

İYİ Partililer, KAymakam Irmak'damn, çocuk parklarıma mobese sistemi kurulması ile ilgili de destek istediler.Bu öneriyi olumlu bulan Kaymakam Imak, lonu ile ilgili görüşmeler yapacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.