LASTİK İŞ

İYİ PARTİ KOCAELİ ADAYLARI CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Asayiş 01.12.2018 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ KOCAELİ ADAYLARI CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Aday adaylığı için başvuru takviminin başladığını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cuma günü ilimize gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte 4-5 ilçenin belediye başkan adaylarının açıklanabileceğini söyledi.

İYİ Parti’de aday adaylığı başvuruları bugün itibariyle başladı. İlk kez yerel seçime girecek olan İYİ Parti’de başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlıkları aday adaylığı başvuruları Genel Merkez'den kabul edilirken, İlçe ve Belde belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları ise İl Başkanlıklarına yapılacak. YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ Başvuru takvimi ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Aday adayları konusunda yoğun katılım bekliyoruz. Zaten biz takvimi açıklamadan önce her ilçede en az 2-3 tane aday adayımız vardı. Şimdiden aday adaylığı düşünen tüm arkadaşlara başlarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 4-5 İLÇE AÇIKLANACAK Aday adaylarını daha sonra küçük bir temayül ile belirleyeceklerini söyleyen Yıldız, “Aday adaylarımıza temayül yapılacak. İlçe teşkilatlarının yönetim kurulunun önermesi ve kamuoyundaki karşılığı ile olacak. Bazı adayları kısım kısım açıklayacağız. 7 Aralık Cuma günü Genel Başkanımız Meral Akşener ilimize geliyor. Genel başkanımız geldiğinde  4-5 ilçenin adaylarını açıklayabiliriz” dedi.
Aday adaylığı için başvuru takviminin başladığını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cuma günü ilimize gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte 4-5 ilçenin belediye başkan adaylarının açıklanabileceğini söyledi.

İYİ Parti’de aday adaylığı başvuruları bugün itibariyle başladı. İlk kez yerel seçime girecek olan İYİ Parti’de başvurular 15 Aralık’ta sona erecek. Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlıkları aday adaylığı başvuruları Genel Merkez'den kabul edilirken, İlçe ve Belde belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları ise İl Başkanlıklarına yapılacak.

YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ

Başvuru takvimi ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Aday adayları konusunda yoğun katılım bekliyoruz. Zaten biz takvimi açıklamadan önce her ilçede en az 2-3 tane aday adayımız vardı. Şimdiden aday adaylığı düşünen tüm arkadaşlara başlarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

4-5 İLÇE AÇIKLANACAK

Aday adaylarını daha sonra küçük bir temayül ile belirleyeceklerini söyleyen Yıldız, “Aday adaylarımıza temayül yapılacak. İlçe teşkilatlarının yönetim kurulunun önermesi ve kamuoyundaki karşılığı ile olacak. Bazı adayları kısım kısım açıklayacağız. 7 Aralık Cuma günü Genel Başkanımız Meral Akşener ilimize geliyor. Genel başkanımız geldiğinde  4-5 ilçenin adaylarını açıklayabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.