LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ KONGRESİ İPTAL EDİLDİ !

Asayiş 17.03.2020 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİ KONGRESİ İPTAL EDİLDİ !

Ülkemizde her geçen gün sayısı daha fazla artan Corona Virüsü salgını nedeniyle 22 Mart Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı seçimi İPTAL edildi.

Ülkemizde her geçen gün sayısı daha fazla artan Corona Virüsü salgını nedeniyle 22 Mart Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı seçimi İPTAL edildi. 600 seçilmiş il delegesinin oy kullanacağı mevcut başkan Şanbaz Yıldız ile Derince ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş’ın yarışacağı kongrenin iptal edildiği öğrenildi. Saat 11.00’de toplanacak olan İYİ Parti Genel Merkezi kongrelerle ilgili kararını açıklayacak. Ses Kocaeli Gazetemizin sorularını yanıtlayan il başkanı Şanbaz Yıldız, ‘Bu şartlarda kongre yapmak zaten mümkün değil. Biz yine de genel merkezin alacağı kararı bekleyeceğiz’ dedi.
Ülkemizde her geçen gün sayısı daha fazla artan Corona Virüsü salgını nedeniyle 22 Mart Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı seçimi İPTAL edildi.

Ülkemizde her geçen gün sayısı daha fazla artan Corona Virüsü salgını nedeniyle 22 Mart Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı seçimi İPTAL edildi.
600 seçilmiş il delegesinin oy kullanacağı mevcut başkan Şanbaz Yıldız ile Derince ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş’ın yarışacağı kongrenin iptal edildiği öğrenildi.
Saat 11.00’de toplanacak olan İYİ Parti Genel Merkezi kongrelerle ilgili kararını açıklayacak.
Ses Kocaeli Gazetemizin sorularını yanıtlayan il başkanı Şanbaz Yıldız, ‘Bu şartlarda kongre yapmak zaten mümkün değil. Biz yine de genel merkezin alacağı kararı bekleyeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.